Με μεγάλες διακρίσεις και εξαιρετικές επιδόσεις ξεχώρισε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέκροψ (ΝΑΟ Κέκροψ) στην 4η Φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ατομικών Αγωνισμάτων Κ14 (3ο Παιδικό Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  5 Οκτωβρίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας. Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Κάρολου Μαρκαριάν, κατάφερε για άλλη μία φορά να αναδείξει το ταλέντο των αθλητών της, φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και πολλές διακρίσεις.

Με συστηματική δουλειά και αφοσίωση ,ο προπονητής Κάρολος Μαρκαριάν, κατάφερε να προετοιμάσει τους αθλητές του ώστε να διαπρέψουν, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και κατακτώντας μετάλλια σε πολλά αγωνίσματα. Η συνέπεια και η υποστήριξη της προπονητικής ομάδας του ΝΑΟ Κέκροψ αντικατοπτρίζονται ξεκάθαρα στα αποτελέσματα των νεαρών αθλητών, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσουν στις κορυφαίες θέσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αποτελέσματα:

  • 1η θέση: Ειρήνη Καλουτά στα 60μ. εμπόδια με επίδοση 9.21
  • 2η θέση: Κωνσταντίνα (Νάντια) Καλουτά στα 800μ. με επίδοση 2.31.03
  • 4η θέση: Μανώλης Βούτσης στα 800μ. με επίδοση 2.30.10
  • Σταματίνα Καζαντζή στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.10

Η ομάδα του ΝΑΟ Κέκροψ έδωσε δυναμικό παρόν στους αγώνες, επιδεικνύοντας την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου. Η προσήλωση των αθλητών και η ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, μέσα από τα αγωνίσματα στίβου, δείχνουν πως ο Κέκροψ αποτελεί έναν δυναμικό σύλλογο με σταθερή ανοδική πορεία.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ, που ιδρύθηκε το 1985, δημιούργησε το τμήμα στίβου μόλις το 2020, αλλά η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή. Με την καθοδήγηση του κ. Μαρκαριάν και τη σκληρή δουλειά των αθλητών, ο σύλλογος έχει κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, αναδεικνύοντας ταλαντούχους αθλητές και δημιουργώντας ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η επόμενη φάση του πρωταθλήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ΝΑΟ Κέκροψ στοχεύει σε νέες διακρίσεις και σημαντικές επιδόσεις.

Στην βράβευση των αθλητών  παρευρέθηκε ο  Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου

Διαβάστε ακόμη: