Πρώτος από τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, λίγο μετά τις 9 το πρωί, ψήφισε ο Χάρης Δούκας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Στη δήλωσή του αμέσως μετά ο κ. Δούκας κάλεσε «όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν, ώστε να αλλάξουμε τη χώρα».

«Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν. Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε ο Μιχάλης Κατρίνης, που ψήφισε στην Ηλεία, την εκλογική του περιφέρεια. «Είμαι αισιόδοξος σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο, σε έναν αγώνα που ο κόσμος που συμμετέχει θέλει αλλαγή. Το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει περάσει και σήμερα θα δώσουμε το μήνυμα ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει πρωταγωνιστικό, νικηφόρο, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε ο κ Κατρίνης.

Στην εκλογική της περιφέρεια και στον Δήμο Περιστερίου ψήφισε η Νάντια Γιαννακοπούλου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Η κυρία Γιαννακοπούλου έφτασε στο εκλογικό κέντρο στον Αγ. Αντώνιο στις 10:15 μαζί με τη μεγάλη της κόρη, η οποία ψήφισε για πρώτη φορά (είναι 16 ετών). «Ήρθε μαζί μου, είναι το γούρι μου» είπε.

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ψήφισε μαζί με την κόρη της

Αμέσως μετά την ψήφο της, δήλωσε στις κάμερες: «Σήμερα είναι μια μεγάλη και ξεχωριστή μέρα για το ΠΑΣΟΚ. Χιλιάδες πολίτες μετά από 3 μήνες διαδικασίας διαλόγου και γιορτής της Δημοκρατίας καλούνται να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Να πάρουν στα χέρια τους το κόμμα για μία νέα δυναμική πορεία και αρχή, ώστε η χώρα να έχει στις 14 του μήνα μία ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση. Να συμμετέχουν μαζικά οι πολίτες και να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, για να δώσουν απάντηση απέναντι στους αδιέξοδους μονόδρομους του κ. Μητσοτάκη».

 

diamantopoyloy-1

Η Άννα Διαμαντοπούλου έφτασε στις 10:30 στην Ακαδημίας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, για να ρίξει την ψήφο της στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Μεγάλη μέρα σήμερα και ηλιόλουστη… Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες. Τα μέλη, οι φίλοι, οι πολίτες, για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με μία ισχυρή Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία και αποτελεσματικό κράτος. Πάμε κάλπες» ήταν το μήνυμα της Άννας Διαμαντοπούλου στις κάμερες αμέσως μετά την ψήφο της.

 

Androulakis

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ψήφισε λίγο πριν από τις 11 το πρωί, στο Κερατσίνι.

«Πριν 2,5 χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες το κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τη τιμή που μου έκαναν, αλλά και τις μάχες που δώσαμε μαζί. Σε μόλις 2,5 χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού του ΠΑΣΟΚ και το κάναμε πιο ισχυρό και πετύχαμε σημαντικές νίκες. Ξαναβάλαμε την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων. Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη ΝΔ», είπε αμέσως μετά.

 

Δείτε εικόνες από την εκλογική διαδικασία για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ:

Eσπευσαν οι πρώτοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικά κέντρα / INTIME NEWS

Eσπευσαν οι πρώτοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικά κέντρα

Ακόμη και οι πιο μεγάλοι σπεύδουν στα εκλογικά κέντρα / INTIME NEWS

Ακόμη και οι πιο μεγάλοι σπεύδουν στα εκλογικά κέντρα

 

Το παραβάν και η εφορευτική επιτροπή / INTIME NEWS

Το παραβάν και η εφορευτική επιτροπή

 

Διαβάστε ακόμη: