Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Βάρης έλαβε χώρα το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δρομικού Τριάθλου Κ-14, μια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ γεμάτη ενέργεια και αθλητικό πνεύμα. Ο  Αθλητικός Όμιλος Κέκροψ, έλαβε δυναμικό παρόν, κατακτώντας πλήθος διακρίσεων.

Ιδρυθείς το 1985, ο ΝΑΟ Κέκροψ δημιούργησε το τμήμα στίβου το 2020, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Κάρολου Μαρκαριάν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τμήμα έχει καταφέρει να διακριθεί σε πλήθος αγώνων, χτίζοντας μια αισιόδοξη αθλητική ταυτότητα.

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δρομικού Τριάθλου Κ-14, ο ΝΑΟ Κέκροψ συμμετείχε με τέσσερις αθλητές, οι οποίοι όχι μόνο έλαβαν μέρος, αλλά κυριάρχησαν στις κατηγορίες τους.

  • 60μ κοριτσιών: Η Ειρήνη Καλουτά κατέκτησε την 3η θέση με χρόνο 8.37, ενώ η Κωνσταντίνα Καλουτά ακολούθησε στην 4η θέση με χρόνο 8.38.
  • 60μ αγοριών: Ο Θεοφάνης Σουλιώτης έλαμψε, τερματίζοντας στην 3η θέση με χρόνο 8.77.
  • Μήκος κοριτσιών: Η Ειρήνη Καλουτά σκαρφάλωσε στην 1η θέση με άλμα 5.30, ενώ η Κωνσταντίνα Καλουτά ακολούθησε αμέσως μετά, κατακτώντας την 2η θέση με άλμα 5.20.
  • Μήκος αγοριών: Ο Θεοφάνης Σουλιώτης κυριάρχησε και στο άλμα εις μήκος, αγγίζοντας τα 4.80 μέτρα και κατακτώντας την 1η θέση.
  • 800μ κοριτσιών: Η Κωνσταντίνα Καλουτά τερμάτισε πρώτη με χρόνο 2.31, αφήνοντας την αδερφή της Ειρήνη Καλουτά στη 2η θέση με χρόνο 2.36.
  • 800μ αγοριών: Ο Θεοφάνης Σουλιώτης ολοκλήρωσε ένα εντυπωσιακό τρίαθλο, τερματίζοντας πρώτος και στα 800μ με χρόνο 2.36.

Οι επιτυχίες των αθλητών του ΝΑΟ Κέκροψ στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δρομικού Τριάθλου Κ-14 αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς, του ταλέντου και της αφοσίωσης τόσο των αθλητών όσο και του προπονητή τους. Ο σύλλογος, με αισιοδοξία και πνεύμα ομαδικότητας, συνεχίζει να στηρίζει την ανάπτυξη του στίβου, προσφέροντας στους νέους αθλητές την ευκαιρία να λάμψουν.

Διαβάστε ακόμη: