Αποστάσεις από τους Μπακοκαυμενάκηδες και τον… Λώρενς της Αραβίας, φέρεται να κρατάει εφεξής ο Σάκης Καλλιτσάντσης ο οποίος δείχνει να διαφοροποιείται από τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις τους!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ελλάκτωρ διαρρέει στο φιλικό του περιβάλλον πως όλα όσα κάνουν οι  Μπακοκαυμενάκηδες και ο καθοδηγητής Εξάρχου δεν τον βρίσκουν σύμφωνο ούτε τον αντιπροσωπεύουν!

Υπό αυτή την έννοια, είναι προφανές πως ο Σάκης διαχωρίζει τη θέση του από τους Αρκάδες «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) , αλλά και από τον Λώρενς που ψάχνει η Αραβία (γιατί άραγε;)!

Τον μοιραίο άνθρωπο που προκάλεσε τη σφοδρή οικογενειακή κρίση μεταξύ Σάκη και Δημήτρη και οδήγησε την οικογένεια στην οικονομική καταστροφή, την ανυποληψία και ενδεχομένως στην αντιμετώπιση αστικών και ποινικών ευθυνών μετά το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου!

Σε απλά ελληνικά η παρέα Σάκη, Μπακοκαυμενάκηδων, Farallon… Λώρενς της Αραβίας, δείχνει να σπάει, να αποσυντίθεται και να καθίσταται ευάλωτη όσον αφορά τη διεκδίκηση των αιτημάτων της!

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.