Ο Σον Κεμπ βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής τις τελευταίες ώρες έχοντας πάλι μπλεξίματα με το νόμο. Ο άλλοτε εμβληματικός φόργουορντ των Σιάτλ Σούπερσονικς με μεγάλη καριέρα στον χώρο του NBA, αλλά και την πολυτάραχη ζωή, τα… πήρε στο κρανίο όταν διαπίστωσε ότι του έκλεψαν το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον του, κάποιος έκλεψε χθες μέσα από το αυτοκίνητό του το κινητό του τηλέφωνο μάρκας iphone και ο Κεμπ εντόπισε μέσω tracking τα ίχνη του στην Τακόμα και όταν πλησίασε το όχημα που του έδειχνε το gps, ένας ύποπτος τον πυροβόλησε και εκείνος απάντησε αμυνόμενος στα πυρά.

Στον Κεμπ έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για συμμετοχή σε ανταλλαγή πυροβολισμών, αφού φέρεται να σήκωσε το όπλο του μέσα από το αυτοκίνητό του και να πυροβόλησε οδηγό άλλου αμαξιού.

Το αστυνομικό τμήμα της Τακόμα ανάρτησε στο twitter ότι ένας 53χρονος άνδρας «κρατήθηκε για Drive-By Shooting» μετά από πυροβολισμούς, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ επιβαινόντων δύο αυτοκινήτων σε ένα πάρκινγκ στις 1.58 μ.μ.

O Σον Κεμπ κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί το 2005 για κατοχή μαριχουάνας και κοκαΐνης, ενώ το 2020 συμμετείχε σε ένα γκρουπ ανθρώπων που άνοιξε το Shawn Kemp’s Cannabis, ένα ιατρείο μαριχουάνας στο Σιάτλ.

Διαβάστε περισσότερα