Η Μαρία Σολωμού ξέσπασε στην εκπομπή «Happy Day» για τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα στην παρουσίαση της Eurovision 2024, με αφορμή ορισμένες αστοχίες τους στον «αέρα».

H ηθοποιός τόνισε ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία, το να μιλάς σε εκατομμύρια τηλεθεατές και στο τέλος των δηλώσεών της εξέφρασε την ενόχλησή της, με όσους μπήκαν στη διαδικασία να τα βάλουν με τους ηθοποιούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού απάντησε μετά από σχετική ερώτηση ρεπόρτερ: «Μην με ρωτάτε την άποψή μου για τα παιδιά. Τον Θανάση τον αγαπώ, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλός. Δεν ξέρω, έχω μια αίσθηση ότι κάποιοι είπαν ότι δεν ήταν καλά τα παιδιά; Ήταν πάρα πολύ διαβασμένοι, δεν ξέρω αν έκαναν κάποιο λάθος. Είναι δυνατόν; Ξέρετε τι είναι να μιλάς μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο live; Αυτοί οι έξυπνοι που σχολίαζαν, ας το κάνανε καλύτερα. Γιατί κρίνουμε τόσο εύκολα; Αλήθεια τώρα, συζητάμε για ατόπημα του Θανάση;».

Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision: Διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι στις πανελλήνιες

Eurovision: Οι γκάφες των σχολιαστών – Το Σαν Μαρίνο που έγινε «νησιωτική χώρα» και η πριγκίπισσα της Σουηδίας που δεν ήξεραν

Μαρίνα Σάττι: 10 πράγματα που δεν ξέρουμε για την τραγουδίστρια -Από το Πολυτεχνείο στη σκηνή της Eurovision

Διαβάστε ακόμη: