Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στον χθεσινό τελικό της Eurovision και έκαναν μια… γκάφα στον αέρα.

Οι δύο σχολιαστές έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, για τον ρόλο που ανέλαβαν. Το κοινό στο Twitter τους «έχει βάλει στο μάτι» ήδη από τον α’ ημιτελικό.

Το «δίδυμο της Eurovision» έκανε κάποια λάθη στην παρουσίαση του διαγωνισμού που του κόστισαν όπως φαίνεται την εμπιστοσύνη του κόσμου, ο οποίος και περίμενε μία ακόμα αφορμή για να τους σχολιάσει.

Εκτός από τα λάθη στη σειρά των χωρών, οι δύο εκφωνητές έκαναν ακόμα μια γκάφα. Όταν ήρθε η ώρα της βαθμολογίας, δήλωσαν πως το Σαν Μαρίνο ενδεχομένως να δώσει 12 βαθμούς στην Ελλάδα, καθώς είναι και αυτό «νησιωτική χώρα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό δεν άφησε την πληροφορία αυτή ασχολίαστη, τονίζοντάς τους στο Twitter πως το Σαν Μαρίνο είναι ένα κρατίδιο στην κεντρική Ιταλία, το οποίο αποτελείται από 30.000 κατοίκους.

Εκείνο ωστόσο, που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές ήταν το σφάλμα τους με την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία και καλωσόρισε το κοινό στη χώρα, με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, στην αρχή της Eurovision.

«Καλησπέρα, είναι μεγάλη μου τιμή να σας καλωσορίζω όλους στην Σουηδία! Ελπίζω να ευχαριστηθείτε το σόου και εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους καλή τύχη!», ανέφερε η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Όταν στη συνέχεια, το πλάνο έδειξε την πριγκίπισσα Βικτόρια στις εξέδρες, ο Ζερόμ Καλούτα αναρωτήθηκε: «Την ξέρεις αυτή που έδειξε;». «Ποια;», του είπε ο Θανάσης Αλευράς, με τον Καλούτα να του απαντά: «Αυτή που έδειξε τώρα στο κοινό, την ξέρεις;».

«Όχι Ζερόμ, γιατί να την ξέρω;», του είπε ο Θανάσης Αλευράς, με εκείνον να αποκρίνεται: «Εντάξει ρε παιδί μου, ρωτάω γιατί έμεινε λίγο η κάμερα παραπάνω. Μήπως την ξέρεις».

Λίγο αργότερα, προσπαθώντας να διορθώσει το λάθος, ο Θανάσης Αλευράς είπε: «Ρώτησες για τη βασίλισσα της Σουηδίας, διάδοχος. Έχω χρόνια να την δω, απλά».

Τo κοινό στο Twitter δεν είδε όμως, με καλό μάτι την απουσία γνώσεων, ενώ στα σχόλια οι περισσότεροι αναφέρουν:

Δείτε μερικά σχόλια στο Twitter: 

Διαβάστε ακόμη: