Η Σοφία Βεργκάρα δεν δίστασε σε πρόσφατη συνέντευξή της να πει, πως θεωρεί ότι η εμφάνισή της και μάλιστα ένα συγκεκριμένο σημείο στο σώμα της, βοήθησαν στο να ανοίξουν για εκείνη, οι πόρτες στο Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός του «Modern Family» που την περίοδο αυτή πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Κολομβιανής βαρόνης ναρκωτικών Griselda Blanco, στη σειρά του Netflix, «Griselda», επιμένει πως το σώμα της τη βοήθησε να αποκτήσει ένα «διαβατήριο» στη βιομηχανία του θεάματος, αλλά αυτό που την κρατάει εκεί, είναι η εργασιακή της ηθική.

Σοφία Βεργκάρα: Ήταν το «διαβατήριό» της για το Χόλιγουντ, όπως λέει η ίδια

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ισπανική εφημερίδα El País, η Βεργκάρα αποκάλυψε ποιο σημείο στο σώμα της, ήταν εκείνο -που όπως υποστηρίζει- της εξασφάλισε την πρώτη της δουλειά.

«Τα γιγάντια στήθη μου άνοιξαν πόρτες για μένα, ήταν το διαβατήριό μου για τον κόσμο όταν ήμουν 20 ετών και ξεκινούσα ως μοντέλο, αλλά σήμερα είμαι 51 ετών και είμαι ακόμα εδώ» είπε η 51χρονη σταρ και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι πιο όμορφες, νεότερες, που έχουν μεγαλύτερο στήθος και καλύτερο σώμα από εμένα, αλλά εξακολουθώ να είμαι εδώ, διότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να μείνω. Από πολύ μικρή ήξερα τα δυνατά μου σημεία και έπαιζα με αυτά. Αλλά αν βλέπετε μόνο το στήθος μου, τότε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα».

Η Βεργκάρα μίλησε επίσης για τον χωρισμό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, μετά από επτά χρόνια γάμου, λέγοντας: «Ο γάμος μου διαλύθηκε επειδή ο σύζυγός μου ήταν νεότερος. Ήθελε να κάνει παιδιά και εγώ δεν ήθελα να γίνω ηλικιωμένη μαμά. Νιώθω ότι δεν είναι δίκαιο για το μωρό».

Διαβάστε ακόμη: