search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Κατσίγιαννη: Η αν. Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ έφερε γούρι στον Ολυμπιακό

Παρούσα στις κερκίδες του σταδίου Καραϊσκάκης, ντυμένη στα κόκκινα, για να εμψυχώσει τον Θρύλο!

231027175009_katsigianni

Η αν. Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Σοφία Κατσίγιαννη, μετά και την εξαιρετική παρουσία της στις βουλευτικές εκλογές στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, δεν έχει σταματημό.

Έτσι αφού τη μία στιγμή ήταν παρούσα στο συνέδριο του Economist, λίγες ώρες μετά την βρήκαμε στο στάδιο Καραϊσκάκης, και μάλλον έφερε γούρι στον «Θρύλο» καθώς ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του, με τους Πειραιώτες να «πατάνε» την κάτοχο του Europa Conference League Γουέστ Χαμ και να πανηγυρίζουν μια τεράστια νίκη (2-1), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η εμφάνιση μάλιστα, της Σοφίας,  συνοδεύτηκε με πουκάμισο κατάλληλο για την περίσταση, στα χρώματα της ομάδας!

Οι «μετοχές» της όμως είναι πολύ ανεβασμένες και εκτός των γηπέδων καθώς το όνομα της συζητήθηκε πολύ και την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ενώ λοιπόν ήταν εν ενεργεία αντιδήμαρχος Διονύσου αποφάσισε να μην πολιτευτεί εκ νέου, θεωρώντας ότι μετά από χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση ο κύκλος της έχει κλείσει, και επόμενος στόχος είναι η κεντρική πολιτική σκηνή.

Όμως αυτό δεν έχει εμποδίζει τους γνώστες των αυτοδιοιηκητικών να λένε ότι κακώς δεν έβαλε αυτόνομη υποψηφιότητα για τον δήμο, καθώς θα είχε εκλεγεί δήμαρχος με «κλειστά τα μάτια».

Μάλιστα, παράγοντάς που γνωρίζει πολύ καλά τα «μυστικά» της Ανατολικής Αττικής μας είπε «θα είχε κερδίσει τον Δήμο Διονύσου από την πρώτη Κυριακή».

Διαβάστε ακόμη: