Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σόφη Ζαννίνου το βράδυ της Τρίτης. Η ηθοποιός μίλησε στο πλατό του «The 2Night show» για την ζωή της στα «μπουλούκια», καθώς και οι δύο γονείς της ήταν ηθοποιοί, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος και την περιπέτεια της υγείας της πριν δύο χρόνια που παραλίγο να της «κοστίσει» την ζωή.

Σόφη Ζαννίνου: «Το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό»

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος μίλησε η γνωστή ηθοποιός ύστερα από σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παδέχθηκε πως με έναν από τους καταγγελθέντες έχει συνεργαστεί και δεν περίμενε αυτού του είδους την συμπεριφορά.

«Εγώ με έναν από τους πρωταγωνιστές αυτών των ιστοριών είχα συνεργαστεί και μου φέρθηκε άψογα. Για αυτόν ειλικρινά έπεσα απ΄ τα σύννεφα. Στην εποχή μας το σεξ έχει πάψει να είναι ακριβό. Δεν μπορεί να υπάρχει στους άνδρες τέτοια σεξουαλική πείνα. Πώς μπορείς να κάνεις σεξ με μία γυναίκα που δεν σε θέλει; Δεν κάνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν είσαι άρρωστος».

«Ήμουν τυχερή, δούλεψα με υπέροχους σκηνοθέτες. Πότε δεν ένιωσα αυτό που γίνεται σε διάφορες σχολές. Ίσως επειδή ήμουν του ελαφρού και όχι της «βαριάς κουλτούρας».

Όλοι η ηθοποιοί είναι «τρελοί» αλλά τόσο χοντρά πράγματα δεν είχα ακούσει. Υπήρχαν αντιζηλίες μεταξύ πρωταγωνιστριών. Είχα ακούσει για καρφίτσες μέσα σε πουέντ, καρφίτσες και βελόνες στο ρολ ον του μέικ-απ, σκισμένα ρούχα σε πρεμιέρες. Χοντρά πράγματα σεξουαλικά και με βία δεν είχα δει όμως» συμπλήρωσε.

Σόφη Ζαννίνου στον Αρναούτογλου: «Πριν δύο χρόνια, παραλίγο να πεθάνω..»

«Δεν ξέρω τι ήταν αλλά κόντεψα να πεθάνω»

Στην συνέχεια η Σόφη Ζαννίνου αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού ενώ αποκάλυψε και μια δική της περιπέτεια υγείας πριν δύο χρόνια που νόμιζε, τότε, ότι θα πεθάνει.

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε «τελειώνει» μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν, μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν, και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει.

Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χαρείς. Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη».