Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι της «Φάρμας» στο οποίο συμμετείχε.

Ο ηθοποιός μίλησε στο πλατό του «the 2Night show» για την συμμετοχή του στην «Φάρμα» όπου έχασε και τα 15 κιλά που είχε πάρει στην καραντίνα αλλά και για τις άσχημες οικονομικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε τώρα που το έπαγγελμα του ηθοποιού έχει «παγώσει».

Στράτος Τζώρτζογλου: Είπα θα πάω να σκουπίζω πατώματα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι είχε φτάσει σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση που κάποια στιγμή δεν είχε ούτε να πληρώσει το νοίκι του. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγε στη «Φάρμα» όπως και η θέλησή του να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

«Πριν πάω στην Φάρμα το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορωνοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου, θα πάω να σκουπίζω πατώματα. Ευτυχώς ήταν καλή η σπιτονοικοκυρά μου και περίμενε.».

Στράτος Τζώρτζογλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου νοιώθει ευτυχισμένος στο πλάι της γυναίκας του. «Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι»

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα κιλά που έχασε στην «Φάρμα» και τα οποία προσπαθεί να μην ξαναπάρει ενώ όπως δήλωσε το καλοκαίρι σκοπεύει να πάρει τη γυναίκα του και…να γυρίσουν όλο τον κόσμο. «Στη Φάρμα έχασα περίπου 17 κιλά. Χθες η Σοφία έφτιαξε κάτι πολύ ωραίο με σοκολάτα, φράουλα και μπανάνες. Της είπα δεν θα το φάω. Με το που μπήκα στη Φάρμα δεν μπορούσα να σκύψω από τα κιλά. Μπήκα στη Φάρμα γιατί ήθελα να ζήσω τον αγώνα. Προσπάθησα να αναλύσω μια σκέψη. Το να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ήταν μεγάλο μάθημα ζωής».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του δήλωσε ότι νιώθει ευτυχισμένος με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα ενώ πιο περήφανος από όλα είναι για τον γιο του, που κατάφερε να σπουδάσει στην Αμερική. «Ο Αλκιβιάδης ο γιος μου παράλληλα με τις σπουδές του στην Αμερική κάνει φωτογραφίσεις και βίντεο σε γάμους για να βγάζει χρήματα. Ευτυχώς που πήγε και έζησε μόνος του. Είναι πια άντρας ώριμος».

«Άλλες φορές είμαι ευτυχισμένος άλλες πικραμένος. Αλλά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου. Είναι απόφαση ζωής να είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Είναι επιλογή. Θα πάρω το Σοφάκι μου και θα γυρίσουμε όλο τον κόσμο το καλοκαίρι».