Ο Στράτος Τζώρτζογλου είναι ο παίκτης που έφυγε από τη «Φάρμα» και η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, τον υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ένα πάρτι!

Με ένα πάρτι σε σκάφος γιόρτασε την επιστροφή του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου, μετά την αποχώρησή του από τη «Φάρμα», η Σοφία Μαριόλα, καλώντας ελάχιστους φίλους τους για να «γιορτάσουν» την έξοδό του.

«Το μωρό μου επέστρεψε! Ο νικητής της καρδιάς μου ήρθε πίσω στην αγκαλιά μου! Η χαρά μου δεν περιγράφεται! Ποιες λέξεις να χωρέσουν τι άνθρωπος είσαι; Αυθεντικός, αγνός, με ήθος, πίστη, μέσα στην καλοσύνη, την παιδικότητα και την αγάπη, η πιο όμορφη ψυχή που έχω δει ποτέ! Ενέπνευσες και απέδειξες ότι  η ψυχή δεν έχει ηλικία και όρια. Είσαι για εμένα το τζόκερ αλλά και ο Joker μου! Ευχαριστούμε πολύ για τα
(απίστευτα) πολλά μηνύματα αγάπης! Θα απαντήσουμε αφού φάει καλά (γύρισε -16 κιλά) και μάθω τα πάντα», είναι το σχόλιό της που συνόδευε το σετ φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το πάρτι σε σκάφος:

Τζώρτζογλου Τζώρτζογλου

Έχασε 16 κιλά και έβγαλε την μπλούζα του για να το δείξει!

Θυμίζουμε πως ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε το παρών στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, κάνοντας μια εμφάνιση που συζητήθηκε ιδιαιτέρως…! Ειδικότερα, εντυπωσιακή και… ξαφνική χαρακτηρίζεται η εμφάνιση του γνωστό ηθοποιού στην πρωινή εκπομπή της Δευτέρας, με τον γνωστό ηθοποιό να εισβάλει στο πλατό και να ξεσηκώνει τους πάντες.

Μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να κλέβει την παράσταση αποκαλύπτοντας στην παρουσιάστρια τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της.

Μάλιστα, ο Στράτος Τζώρτζογλου τη σήκωσε στα χέρια του, κρατώντας τη για ώρα αγκαλιά και αφού της είπε πως «όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου», αποκάλυψε πως «αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη». Και εν συνεχεία, έβγαλε τη μπλούζα του και έδειξε τα μπράτσα του για να επισημάνει πόσο τον βοήθησε η Φάρμα στην απώλεια 16 κιλών.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.