Η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή που παραχώρησε πρόσφατα μίλησε για τη μοναξιά, τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και τα πρότζεκτ στα οποία θα συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε  στο περιοδικό ΟΚ! και στην αρχή αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι, που θα παρουσιάζει.

«Μόλις ξεκίνησε το Celebrity Game Night στο Mega πολύ ανανεωμένο, με καινούρια παιχνίδια. Το αγαπημένο μου είναι εκείνο με την πισίνα και τα μπαλάκια. Περιμέναμε από τον περασμένο κύκλο αυτό το παιχνίδι, αλλά άργησαν να μας στείλουν αυτά τα εκατοντάδες μπαλάκια, εξαιτίας της πανδημίας. Είναι πολύ αστείο παιχνίδι».

Για το καινούργιο σίριαλ που σχεδιάζει με τον Νίκο Κουρή σημείωσε:

«Ναι, θα κάνουμε μια αστυνομική κομεντί, παραγωγής Barking Well Media, για το Star, που σκίζει στη Γαλλία όπου προβάλλεται και μαζί με το Call My Agent είναι οι δύο top σειρές της εποχής. Είναι αυτοτελείς ιστορίες και θα υποδύομαι μια μητέρα 3 παιδιών από διαφορετικούς πατεράδες, φοβερή και ασυμβίβαστη, που κάνει διάφορες δουλειές και έχει 160 IQ. Με κάποιον τρόπο την ανακαλύπτει η αστυνομία και την παίρνει –σαν τον Σέρλοκ Χολμς κάπως– για να βοηθήσει στην επίλυση εγκλημάτων. Ο Κουρής είναι ο επιθεωρητής, ο οποίος δεν τη θέλει στην αρχή αλλά αργότερα θα την αγαπήσει».

Όσο για τη μοναξιά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε μετά από σχετική ερώτηση:

«Η εικόνα “η Σμαράγδα γριά και πολύ μόνη” με αγχώνει. Όσο δεν είμαι γριά, δεν με απασχολεί. Δεν είμαι με τον Θοδωρή (σ.σ. Αθερίδη) για να μην είμαι μόνη. Ως μοναχοπαίδι, έχω μάθει να είμαι και μόνη. Αν δεν έχω κάποια στιγμή έναν φίλο εύκαιρο να πάμε για καφέ, δεν θα πάω με τον οποιονδήποτε για να πω ότι θα πάω. Έχω καταφέρει να πηγαίνω σινεμά και θέατρο μόνη μου. Ξέρεις ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα να κάνεις μόνος; Να πας σε ένα εστιατόριο. Είδα πρόσφατα σε ένα ντοκιμαντέρ ότι από τα χρόνια που οι τροφοσυλλέκτες έφερναν ένα σφαχτό, συγκεντρώνονταν όλοι γύρω από την εστία της φωτιάς για να το φάνε. Αυτό πέρασε στο DNA του ανθρώπου ώστε να καθίσουν όλοι μαζί να φάνε, π.χ., το ελάφι».

Διαβάστε ακόμη: