Ο Lewis Hamilton, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει πως δεν βάζει ποτέ όρια στον εαυτό του και στην προσπάθεια που κάνει για να γίνει καλύτερος.

Είναι πάντα ανοιχτός σε όλες τις προκλήσεις, αν και συνήθως ο ίδιος ο Lewis Hamilton είναι αυτός που βάζει τις προκλήσεις στον εαυτό του!

Αυτή τη φορά έβαλε το μονοθέσιο της Mercedes AMG του 2021 να κάνει κόντρα με ένα μαχητικό αεροσκάφος!! Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε… κόντρες με ένα L39 Albatros, το οποίο διαθέτει τελική ταχύτητα πάνω από 750 χλμ/ώρα. Πρόκειται για αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Top Gun: Maverick».

Και αυτή τη φορά λοιπόν ο Hamilton ξεπέρασε τον εαυτό του. Μπορεί το βίντεο να γυρίστηκε στο πλαίσιο διαφημιστικού σποτ της εταιρείας ρολογιών IWC, η οποία είναι επίσημος συνεργάτης της ομάδας Mercedes AMG Formula 1 από το 2013, όμως οι συνθήκες ήταν αυτές μίας κανονικής κόντρας!

Μονοθέσιο και τζετ σε θέση μάχης και η κόντρα ξεκινάει

Το μονοθέσιο και το τζετ έλαβαν τις θέσεις τους στον αεροδιάδρομο, ο Hamilton κάθισε στη θέση του πιλότου του μονοθεσίου, ο πιλότος στο κόκπιτ του τζετ.

Στο βίντεο που ανέβασαν στα social media η Mercedes και η IWC ο Hamilton αναφέρει:

«Πάντα σκέφτομαι τον επόμενο αγώνα. Πώς μπορώ να πιέσω τα όριά μου όποιο χαρτί και αν τραβήξω. Πώς θα συνεχίσω να προκαλώ τον εαυτό μου όταν λένε ότι δεν είναι δυνατόν, ενώ δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν.
Εγώ είμαι έτοιμος! Εσείς είστε;»

Μονοθέσιο ή τζετ; Ποιος κέρδισε στην κόντρα;

https://www.youtube.com/watch?v=f3VHNpNd0RY

Μπορεί λοιπόν η κόντρα του μονοθεσίου της Mercedes με το τζετ να στήθηκε για διαφημιστικούς λόγους, ωστόσο ούτε ο Hamilton, ούτε ο πιλότος έδειξαν να χαρίζονται στην… κόντρα και την ταχύτητα.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ούτε η απόσταση που διένυσαν, ούτε οι ταχύτητες που έπιασαν, σε βίντεο που τραβήχτηκε από διαφορετικό σημείο λήψης φαίνεται πως ο Hamilton έχει απογειώσει την Mercedes και την έχει σχεδόν πλάι πλάι με το τζετ έως τη στιγμή της απογείωσης του αεροσκάφους.

Στο επίσημο βίντεο πάντως φαίνεται πως στην αρχή της κόντρας ο Hamilton προηγείται, στη συνέχεια το τζετ αφήνει πίσω του την Mercedes, λίγο όμως πριν την απογείωση ο Hamilton φέρνει το μονοθέσιο πλάι πλάι με το αεροσκάφος!

Διαβάστε ακόμη: