Μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, φαίνεται πως νέοι μπελάδες εμφανίζονται στον ορίζοντα για την Σακίρα!

Κι αυτό καθώς Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην Κολομβιανή σούπερ σταρ για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais.

Τόσο το γραφείο του Ισπανού εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Αυτήν την εβδομάδα, η σταρ της ποπ απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014.

Στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι το πού ζούσε η Σακίρα εκείνη την περίοδο.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι έμενε κατά κύριο λόγω στη Βαρκελώνη. Η ίδια λέει ότι εγκαταστάθηκε στην πόλη το 2015, όπου ζούσε με τον Ζεράρ Πικέ, τον πρώην πλέον σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Σακίρα: Εισαγγελέας στην Ισπανία ζητά την φυλάκισή της για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ

Ζεράρ Πικέ: Τον αποδοκίμασαν στο φιλικό Ρεάλ-Μπαρτσελόνα επειδή απάτησε τη Σακίρα

Μια βραδιά που θα την θυμάται ήταν για τον Ζεράρ Πικέ η 23η Ιουνίου στο Λας Βέγκας. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν στο El Clasico του Λας Βέγκας και άκουγε το σύνθημα «Σακίρα, Σακίρα» κάθε φορά που άγγιζε τη μπάλα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Ρεάλ με 1-0 σε έναν αγώνα στον οποίο όπως αποδείκτηκε οι «οπαδοί» της Σακίρα έδωσαν το παρών.

Ο Πικέ μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις είχε την πρώτη επαφή του με την μπάλα, οι αποδοκιμασίες έπεσαν βροχή από το κοινό.

Κάποιοι οπαδοί φώναζαν το όνομα της πρώην συζύγου του και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής απλά τους αγνόησε.

https://www.youtube.com/watch?v=klE0g0H3c6s&t=49s&ab_channel=NexusFootball

Ο Πικέ πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράματα, αφού «κατηγορείται» ότι απάτησε την μητέρα των παιδιών του, γεγονός που τους οδήγησε στον χωρισμό.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, έχει τεράστιο κοινό σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Λας Βέγκας προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση.