Σαν βόμβα “έσκασε” πριν από έναν μήνα περίπου η είδηση ότι ο Πικέ και η Σακίρα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φέρεται να την απάτησε.

Για αρκετά 24ωρα οι περισσότεροι φαν τους περίμεναν μια διάψευση από το ζευγάρι για την είδηση αυτή. Αντ’ αυτού όμως ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού η οποία επιβεβαίωνε τον χωρισμό τους ζητώντας από τα Μέσα να σταθούν διακριτικά απέναντί τους για χάρη των παιδιών τους. Από εκείνη την ημέρα η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν έχουν μιλήσει ξανά δημόσια, ωστόσο μια νέα εμφάνιση της Σακίρα πυροδότησε τις φήμες για νέο σύντροφο.

Σακίρα: Για surf σε παραλία της Ισπανίας με γοητευτικό άνδρα μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία της Ισπανίας να κάνει surf, μαζί με τον γιο της, Μίλαν, και έναν μυστηριώδη άντρα.

Η 45χρονη Κολομβιανή εθεάθη να επιδεικνύει το ταλέντο της στα θαλάσσια σπορ και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, όμως, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που βρέθηκε στο πλευρό της, με πολλούς να πιστεύουν πως είναι το νέο της φλερτ και άλλους να θεωρούν πως ήταν δάσκαλος σε σχολή surf.

Να αναφέρουμε πως η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ, αναμένεται να μετακομίσει από την πόλη της Βαρκελώνης πιθανότατα για το Μαϊάμι. Στη συνέχεια το πρώην ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα συμβεί με τα δύο νεαρά αγόρια τους, που μέχρι στιγμής έχουν περάσει όλη τους τη ζωή στην Καταλονία.

Χώρισε με την… πέτρα του σκανδάλου ο Πικέ, ψάχνεται να προσεγγίσει τη Σακίρα

Νεότερα ρεπορτάζ επί του «καυτού» αυτού θέματος αναφέρουν πως ο Πικέ δεν είναι πια με τη γυναίκα, που φαίνεται πως αποτέλεσε την… πέτρα του σκανδάλου.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι μόνος του αυτη την περίοδο και, μάλιστα, προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σακίρα, να τα βρουν φιλικά και να λύσουν συναινετικά τα θέματα που αφορούν τους γιους τους, Σάσα και Μίλαν.