Ακούω το τελευταίο διάστημα δεξιά και αριστερά, πολλούς και διάφορους, επώνυμους και ανώνυμους στην κεντροδεξιά παράταξη αλλά και στους διαδρόμους των «παραγόντων» – νταραβεριτζήδων, καθώς και μεταξύ των εκπροσώπων των ΜΜΕ, να …σιγοψιθυρίζουν ότι η αποχώρηση του Γρηγόρη Δημητριάδη έκανε καλό στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις δημοσκοπήσεις και στην σχετική συσπείρωση που παρατηρείται!

Χωρίς ωστόσο να ομολογούν το τεράστιο κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Μαξίμου και βάσης του κόμματος αλλά και την πραγματικότητα ότι «έναν Δημητριάδη» προσπαθούν να αντικαταστήσουν στον ρόλο που διαδραμάτιζε, 5-6 τύποι που περιτριγυρίζουν στο Μαξίμου και νταραβερίζονται!

Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα γίνονται εμφανείς οι αδυναμίες και τα κενά…

Βεβαίως, το γεγονός είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι όλοι αυτοί που δήθεν κόπτονται για το «καλό» του Κυριάκου, μόνο το «καλό» του πρωθυπουργού και της παράταξης δεν σκέφτονται, αλλά μόνο την πάρτη τους, πως θα αποκτήσουν με αφορμή την αποχώρηση του Γρηγόρη, μεγαλύτερη παρέμβαση, επιρροή, να μπορούν να μεσολαβούν για δουλειές, για εξυπηρετήσεις και νταραβέρια!

Όλοι αυτοί οι τύποι λοιπόν, επώνυμοι και ανώνυμοι, που περιτριγυρίζουν το Μαξίμου σαν τα ερπετά, δεν κόπτονται ούτε για το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης, ούτε για το κατά ποσόν ο πρωθυπουργός θα αποσπάσει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές και άρα δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη ΝΔ, αλλά μόνον για προσωπικά παιχνίδια!

Προφανώς δεν έχουν ακούσει τη λαϊκή ρήση «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»!

Ρήση που απευθύνεται προς όλους σε όλες τις κατευθύνσεις!

Πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά του Μαξίμου, σε όλους όσοι νομίζουν (πέριξ του πυρήνα της εξουσίας και των παράκεντρων της) πως η σιωπή ισοδυναμεί με αδυναμία…

Διαβάστε ακόμη: