Η Ρούλα Ρέβη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαζόταν τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Η φωτογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» κι αρχικά, αποκάλυψε πως στο παρελθόν, της είχε γίνει πρόταση για να δουλέψει στο GNTM.

«Παλιότερα, είχα δεχτεί προτάσεις για εκπομπές όπως το GNTM. Παρουσίαση lifestyle εκπομπής δεν θα έκανα με τον σύζυγό μου, γιατί ο Αποστόλης δεν το ‘χει», είπε συγκεκριμένα.

«Στο παιχνίδι είναι φοβερός, αλλά εκεί δεν το ‘χω εγώ. Παίζουμε για πλάκα στο σπίτι, κάνει και τον παρουσιαστή. Ίσως θα ήταν ωραίο να κάναμε μαζί με τον Αποστόλη μια ταξιδιωτική εκπομπή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον σύζυγό της: «Είμαι πολύ αυστηρή με τον Αποστόλη σε θέματα δουλειάς. Κάθεται κάτω και με ακούει».

Η Ρούλα Ρέβη ρωτήθηκε αργότερα, για τα «κοντινά» στα τηλεοπτικά πρόσωπα. «Τα πιο ωραία κοντινά της τηλεόρασης είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μενεγάκη αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου. Από άνδρες το αγόρι μου!», είπε.

Για τον γάμο τους, είπε χιουμοριστικά: «Καλά δεν κρατάμε κάθε μέρα ζωντανή τη σχέση μας, πεθαίνει κάποιες ώρες».

Τέλος, αποκάλυψε ένα αστείο που της είπε ο γιος της. «Μου ζήτησε να ξαναπαντρευτώ τον μπαμπά του για να κάνω ένα παιδάκι», είπε στο τέλος.

Αποστόλης Τότσικας: Ποζάρει με μαγιό για τη σύζυγό του

GNTM: Πρώην παίκτρια χώρισε και το ανακοίνωσε στο Instagram!

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλά για τον αδερφό του: «Στην αρχή δεν με ήθελε στις παρέες του»

Διαβάστε ακόμη: