Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ανέφερε ότι «ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού».

Αφορμή για την εν λόγω δήλωση, αποτέλεσε η στήριξη που παρείχε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Παύλο Πολάκη, μετά τη διαγραφή του δεύτερου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το bullying σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές», πρόσθεσε ο κ. Ρωμανός, ο οποίος σημείωσε ότι η διαγραφή Πολάκη έγινε «για τα μάτια του κόσμου».

Νίκος Ρωμανός: Ο πολακισμός ενώνει

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρωμανού:

«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα.

Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές.

ΥΓ: Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά!»

Διαβάστε ακόμη: