Απαντήσεις παλεύει να πάρει ο γιός του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδο, τον Ιούνιο του 2022. Ο γιος του, υποστηρίζει ότι οι έρευνες για τη δολοφονία του πατέρα του έχουν παγώσει. Τον 75χρονο, βρήκε ο ίδιος ο γιος του στο σπίτι του, άγρια δολοφονημένο, Ο Γιώργος Καρυώτης βρέθηκε με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα με κορδόνια από τα άρβυλά του, ενώ στο λαιμό του υπήρχε θηλιά από χοντρό σχοινί.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τον δολοφόνο του πατέρα μου. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και είμαστε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρότι είναι μία εύκολη εξιχνίαση, όπως έλεγαν από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, δεν έχουν βρει ακόμα τίποτα», είπε ο Βαγγέλης Καρυώτης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Ήταν στην αυλή του σπιτιού του και έκανε εργασίες στον κήπο και ξαφνικά, ένα μεσημέρι που πήγα να τον δω, τον βρήκα νεκρό. Κανένας μέχρι τώρα δεν έχει έρθει να μας ενημερώσει για το οτιδήποτε. Εγώ είμαι εδώ, δεν κρύβομαι από κανέναν και ούτε έχω να φοβηθώ κάτι. Δεν θα επιτρέψουμε να πάει στο αρχείο η υπόθεση», πρόσθεσε.

«Μετά τη συνέντευξή μου στην εκπομπή κινητοποιήθηκε η αστυνομία. Αμφιβάλλω αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πιστεύω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος», συνεχίζει. Ο ίδιος, φαίνεται να αντικρούει τους ισχυρισμούς που θέλουν τον δολοφόνο να βρίσκεται στο άμεσο συγγενικό περιβάλλον του θύματος. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να το έχει κάνει κάποιος από το συγγενικό περιβάλλον, όπως λένε. Ο δολοφόνος ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος. Μπορεί να τον έχουμε δίπλα μας και να μην τον ξέρουμε. Νίπτω τα χείρας μου για ό,τι κι αν συμβεί», συμπλήρωσε.

Σε σύνδεση μέσω Skype, η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη από την εφημερίδα “Δημοκρατική”, έδωσε εντελώς διαφορετική εικόνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η Ασφάλεια της Ρόδου συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Βαγγέλης Καρυώτης παρενέβη τηλεφωνικά και κατήγγειλε ένα νέο περιστατικό που συνέβη. Όπως ισχυρίστηκε, άγνωστοι έσπασαν στον τάφο του πατέρα του, ένα ταφικό διακοσμητικό που έφτιαξε ο ίδιος στη μνήμην του. Μάλιστα, έστειλε στο «Τούνελ» και το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Διαβάστε ακόμη: