Το όνομα του δεύτερου παιδιού της Ριάνα και του A$AP Rocky αποκαλύφθηκε έναν μήνα μετά τη γέννηση. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 34χρονος ράπερ ονόμασαν τον γιο τους Riot Rose Mayers, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που απέκτησε το «Blast».

Το όνομα θα μπορούσε να είναι μια νύξη στο τραγούδι του A$AP «Riot» που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και στο οποίο συμμετείχε ο Φαρέλ Γουίλιαμς.

Επίσης, ακολουθεί την παράδοση ονοματοδοσίας του ζευγαριού που ευνοεί το γράμμα «R», αφού το ζευγάρι ονόμασε τον πρώτο του γιο, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, RZA Athelston Mayers.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που εξασφάλισε το πρακτορείο, η Ριάνα γέννησε την 1η Αυγούστου 2023, στο νοσοκομείο Cedar Sinai στο Λος Άντζελες στις 7:41 π.μ.

Η πληροφορία έρχεται αφού επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη Ριάνα το φύλο του δεύτερου παιδιού της, σε συνέντευξη που έδωσε στη «Vogue» για τη νέα συνεργασία της με την Puma, λέγοντας: «Αυτή τη φορά, επεκτείναμε τις δημιουργίες μας στα παιδιά, γιατί εγωιστικά θέλω τα αγόρια μου σε ό,τι φοράμε ή σχεδιάζουμε εγώ και ο μπαμπάς τους».

Διαβάστε ακόμη: