Η Ναόμι Κάμπελ μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη σχεδιάστρια αλλά θα είναι πάντα ένα τοπ μοντέλο. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας προσέλκυσε πλήθος αστέρων στην παρουσίαση τη συνεργασία της με brand ρούχων και εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κλείνοντας το σόου.

Από την πασαρέλα πέρασαν μοντέλα με μίνι φορέματα, διάφανες φούστες και καμπαρντίνες που σχεδίασε η ίδια η Ναόμι η οποία έκλεψε την παράσταση με ένα διάφανο και αποκαλυπτικό μάξι μαύρο φόρεμα. Η 53χρονη Κάμπελ έκανε πασαρέλα και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ναόμι Κάμπελ: Με αποκαλυπτικό φόρεμα έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια μόδας

«Μετά από 37 απίστευτα χρόνια στην πασαρέλα, είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία να μοιραστώ την τελευταία μου περιπέτεια στην άλλη πλευρά – ως σχεδιάστρια! Ειδικά κατά την έναρξη της NYFashionWeek!», έγραψε η Κάμπελ στο Instagram της μετά το σόου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Emily Ratajkowski, Lori Harvey, Teyana Taylor, Leni Klum, Jake Paul και Julia Fox – η τελευταία φόρεσε ένα μεταλλικό μπικίνι κάτω από την καμπαρντίνα που σχεδίασε η Κάμπελ.

Η συλλογή της Κάμπελ, είναι διαθέσιμη στην αγορά. «Ξέρω ότι πρόκειται για γρήγορη μόδα και ότι οι άνθρωποι ασκούν κριτική. Δεν τις αρνούμαι. Αλλά ως changemaker, θεώρησα ότι αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρω αλλαγή στη βιομηχανία με το να αναγνωριστούν οι ανερχόμενοι σχεδιαστές μου και να τους δω σε μια παγκόσμια πλατφόρμα», είπε η Ναόμι Κάμπελ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Ναόμι Κάμπελ: Από τα 15 της ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ

Ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ έχει ξεκινήσει και άλλα εγχειρήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα R&B-pop άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όπως το ριάλιτι σόου μοντέλων The Face και οι εκδοχές του σε άλλες χώρες.

Η Κάμπελ έχει εμπλακεί επίσης, σε φιλανθρωπικές δωρεές για διάφορους σκοπούς.

Διαβάστε ακόμη: