search

ΣΠΟΡ

Ράσφορντ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν ευλογία να παίζεις με το είδωλό σου»

Ο Άγγλος επιθετικός, σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έπλεξε το εγκώμιο του Ρονάλντο

Ράσφορντ για Κριστιάνο: «Ευλογία να παίζεις με το είδωλό σου»

Η εποχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε άδοξα την περασμένη εβδομάδα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ανεπιθύμητος στο Μάντσεστερ μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε και τα όσα αποκάλυψε στη βρετανική Sun.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να διακόψουν πρόωρα τη συνεργασία τους μαζί του κλείνοντας έτσι με τον χειρότερο τρόπο το δεύτερο πέρασμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην ομάδα.

Στο πλευρό της διοίκησης τάχθηκε και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας όμως μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μάρκους Ράσφορντ σε δηλώσεις του όντας στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας αναφέρθηκε στον Πορτογάλο μέχρι… χθες συμπαίκτη του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία να παίξω μαζί μ’ ένα από τα είδωλά μου. Είναι κάποιος στον οποίο πάντα ήθελα να μοιάσω. Το να έχω την ευκαιρία να παίξω μαζί του είναι απίστευτο. Θα το κρατήσω μαζί μου για πάντα. Του εύχομαι τα καλύτερα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα πράγματα που έκανε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Διαβάστε ακόμη: