search

AREA 51

Δύο κυρίες (τραπεζίτισσες) υπεράνω υποψίας είναι βασικές υποψήφιες για θέση «κλειδί» στην Παγκρήτια!

Την ίδια ώρα η φιλότιμη Ελένη Βρεττού ετοιμάζει επιστολή για την αναμόρφωση του 9μήνου της Attica bank και το ύψος των προβλέψεων!

Δύο κυρίες (τραπεζίτισσες) υπεράνω υποψίας είναι βασικές υποψήφιες για θέση «κλειδί» στην Παγκρήτια!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές ότι δύο κυρίες του τραπεζικού χώρου, υπεράνω υποψίας, υπό την έννοια ότι τα ονόματα τους δεν έχουν παιχτεί ούτε ακουστεί, είναι οι βασικές υποψήφιες για την θέση – κλειδί στην Παγκρήτια!

Δεν θέλω να γράψω πολλά, γιατί και οι 2 κατέχουν θέσεις, η μία σε «ξένη» τράπεζα και η άλλη σε μία από τις 4 συστημικές, έχοντας μάλιστα διατελέσει σε θεσμικό ρόλο κατά το παρελθόν!

Και ως εκ τούτου απολαμβάνει της εκτίμησης και του ανώτατου θεσμικού ανδρός!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!

Η επιστολή Βρεττού για την αναμόρφωση του 9μήνου της Attica bank και το ύψος των προβλέψεων!

Μεταξύ 3 και 5 Δεκεμβρίου θα εξετασθεί από την Επ. Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση κεφαλαίου της Attica Bank!

Την ίδια ώρα η Διευθύνουσα Σύμβουλος της τράπεζας Ελένη Βρεττού απέστειλε επιστολή στην Επ. Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την οποία τα οικονομικά αποτελέσματα του 9μήνου θα αναμορφωθούν, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ!

Δηλαδή η αφομοίωση των προβλέψεων ύψους 300 εκατ. ευρώ, δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιον ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα και στο ακέραιο, καθώς όπως υποστηρίζει η Διοίκηση της τράπεζας, η έκβαση εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες! Όπως και το ύψος του ποσού που δυνητικά θα ενταχθεί στις προβλέψεις!

Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος να δω αντιδράσεις των μελών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς…

Διαβάστε ακόμη: