Ο ΠύρροςΔήμας έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή και ειδικότερα, στο πώς τα παιδιά του διαχειρίστηκαν τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο ολυμπιονίκης μίλησε για το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένεια, μιας και η σύζυγός του, περιμένει το πρώτο της παιδί και πέμπτο για τον αθλητή.

Αρχικά, ο Πύρρος Δήμας είπε στην  «Στιγμές» ότι: «Είπα στα παιδιά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Στην συνέχεια ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε ότι θα υποδεχτεί το πέμπτο παιδί του το Πάσχα. «Πασχαλιάτικο θα είναι. Κοριτσάκι θα είναι. Κοράκλα τη λέω εγώ. Τρεις κόρες, δύο γιοι, δεν θα κάνω έκτο, θα πάρω τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο» τόνισε με χιουμοριστική διάθεση στην εκπομπή.

Σε άλλο σημείο, τόνισε ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθε στη ζωή του, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον. «Έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου» είπε πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας.

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

Διαβάστε ακόμη: