Λίγο πριν υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι.  

O Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η γυμνάστρια το απόγευμα του Σαββάτου 3/2 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους.

Την αποκάλυψη έκανε ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τη νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της να την παραδίδει στον γαμπρό.

Ο Πύρρος Δήμας περίμενε με ανυπομονησία την αγαπημένη του, η οποία έλαμπε από χαρά στο εντυπωσιακό νυφικό της και όπως θα δεις είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα:

pirros__4_
pirros__2_
pirros__1_
pirros__3_

Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά

«Η Αφροδίτη με έκανε να χαμογελάσω ξανά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός, πολύ γλυκός, έχει πολλή αγάπη μέσα της. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις. Είμαι χαρούμενος, με κάνει χαρούμενο. Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω έναν άνθρωπο να με καταλάβει, να καταλάβει πως αισθάνομαι και πως νιώθω. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις τον άνθρωπό σου» είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας.

«Είχα απογοητευτεί. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είχα χάσει τη μητέρα μου τότε. Την ήξερα σαν αθλήτρια, εποχές 2000 περνούσα από μπροστά της, για να πάω να δω τον κουμπάρο μου, έπρεπε να περιμένω να κάνει το άλμα και να προχωρήσω. Την έβλεπα, αλλά δεν την έβλεπα. Δε μιλήσαμε ποτέ, δεν χαιρετηθήκαμε ποτέ και γνωριστήκαμε πολύ αργότερα. Εκεί που δεν το περιμένεις… Από τη πρώτη στιγμή, από τη πρώτη ματιά».

Διαβάστε ακόμη: