Πρόστιμο 750 ευρώ περιμένει τους τουρίστες που θα αποφασίσουν να κάνουν την ανάγκη τους στις ακτές και μέσα στις θάλασσες της Ισπανίας!

Νομοθέτες στο Βίγκο, μια πόλη στην περιοχή της Γαλικίας, είπαν ότι όποιος εντοπιστεί να ανακουφίζεται «στη θάλασσα ή στην παραλία» θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο.

Το δημοτικό συμβούλιο της ισπανικής πόλης χαρακτήρισε τη δημόσια ούρηση ως «μικρή παράβαση» και «παράβαση των κανόνων υγιεινής και υγιεινής», ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί πως θα εντοπίζουν οι αρχές τους τουρίστες που αποφασίζουν να ανακουφιστούν μέσα στη θάλασσα.

Οι αξιωματούχοι της πόλης σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν δημόσιες τουαλέτες στις παραλίες κατά τη διάρκεια της υψηλής καλοκαιρινής περιόδου για να φιλοξενήσουν όσους θαμώνες της παραλίας δεν μπορούν να κρατηθούν και επιλέγουν τη λύση της θάλασσας.

Μάλιστα δεν μένουν μόνο σε αυτό, καθώς αποφασίστηκε να υπάρχουν ποινές και για όποιους παίζουν ρακέτες στην παραλία και ενοχλούν τους λουόμενους, όσους κάνουν «κατάληψη» θέσης με την πετσέτα τους και όσους κάνουν μπάρμπεκιου στην παραλία, βάσει του καταστατικού που θα τεθεί σε ισχύ στις 18 Ιουλίου.

Οι αξιωματούχοι έχουν επίσης απαγορεύσει τη χρήση σαπουνιού ή σαμπουάν μέσα στη θάλασσα, αλλά και το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών.

Τα ισπανικά παραλιακά θέρετρα εισάγουν νέες απαγορεύσεις στους κανονισμούς κάθε καλοκαίρι με στόχο τη βελτίωση της συλλογικής εμπειρίας.