Όλα καλά πήγαν με το ομολογιακό της Lamda, όπως μας είχαν πει προκαταβολικά οι τράπεζες, οι οποίες άλλωστε δεν συνηθίζουν να αφήνουν τους πελάτες τους παραπονεμένους και στο τέλος της ημέρας «σκουπίζουν» όλα τα τυχόν αδιάθετα!

Βεβαίως το επιτόκιο θα είναι τσιμπημένο, πέριξ του 5% ίσως και plus, ωστόσο εκείνο που έχει σημασία είναι η διασφάλιση της ρευστότητας για την «ισχυρή ομάδα;» της Lamda η οποία θα συνεχίσει το έργο της (;;;) στο εμβληματικό project!

Βεβαίως, για να είμαι ειλικρινής, επειδή έργο δεν βλέπω, ούτε συμφωνία στην επαναδιαπραγμάτευση με την Αβαξ, ούτε κτιριακά, ούτε αθλητικά έργα, ούτε υποδομές, εκφράζω δημοσίως την ανησυχία μου μην τυχόν το Ελληνικό εξελιχθεί αποκλειστικά και μόνο σε real estate project και ξυπνήσουμε ένα πρωί και δούμε την ολική επαναφορά του πρώην Ανατολικού μπλοκ, στην παραλιακή!!!

Δηλαδή συγκροτήματα κατοικιών, που σε όγκο, μέγεθος, αρχιτεκτονική και σημειολογία παραπέμπουν στις …εργατικές κατοικίες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, της Πολωνίας, της Ρουμανίας , της Γιουγκοσλαβίας και της Τσεχοσλοβακίας…