Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω, που δεν επιδέχονται αμφιβολίας, ότι πολύ σύντομα, λίγο πριν ή αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές, θα υπάρξουν δομικές αλλαγές στον μηχανισμό του Μεγάρου Μαξίμου!

Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει διαγνώσει σοβαρά ζητήματα συνοχής που έχουν προκύψει, καθώς και μια πρωτοφανή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των προβεβλημένων και κορυφαίων στελεχών, όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλον για συνομιλητή των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και της Διαπλοκής!

Υπό αυτό το πρίσμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ένα τουλάχιστον εκ των τριών κεντρικών προσώπων του Μαξίμου θα αποχωρήσει, οικειοθελώς με προσωπική του πρωτοβουλία, καθώς πρώτον φέρεται να έχει κουραστεί από την πίεση αλλά και το βάρος των ευθυνών που έχει επωμιστεί και δεύτερον διότι επιθυμεί να επιστρέψει στον παραδοσιακό του φορέα στον οποίο έχει διακριθεί και τυγχάνει μεγάλης αποδοχής!

Από εκεί και πέρα η συμβίωση των εναπομείναντων δύο στο Μαξίμου, που ο ένας φέρεται να υποσκάπτει τον άλλον, θα κριθεί από τις εξελίξεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων που θα προκύψουν στο αμέσως επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα!

Για την ιστορία, δυο «φίλοι» και πρώην στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα …παλιά, τις καλές ημέρες της οδού Πειραιώς, φέρεται να καραδοκούν και πιθανόν να επωφεληθούν της συγκυρίας, πραγματοποιώντας διθυραμβική επιστροφή! Λέτε; Θα δείξει …

Διαβάστε ακόμη: