Μια ντροπιαστική φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει τον Γεβγκένι Πριγκόζιν να φορά μόνο μια φανέλα και ένα εσώρουχο έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης φωτογραφιών και βίντεο μέσα από το «παλάτι» του άλλοτε «σεφ» του Κρεμλίνου, εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια νέα, ντροπιαστική φωτογραφία του Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Στη φωτογραφία που αρχικά εμφανίστηκε σε ρωσικά chat rooms στο Telegram, ο επικεφαλής της μισθοφορικής ομάδας Wagner Πριγκόζιν εμφανίζεται σε μια σκηνή να χαιρετάει προς την κάμερα με κατεβασμένο το παντελόνι και με το εσώρουχό του σε κοινή θέα.

Πριγκόζιν

Τα μεταδεδομένα (metadata) τα οποία επικαλείται η Telegraph αναφέρουν ότι η φωτογραφία ελήφθη στις 7:42 το πρωί της 12ης Ιουνίου, 11 ημέρες, δηλαδή, πριν την απόπειρα Πριγκόζιν για «πραξικόπημα», χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος αποτύπωσε το επίμαχο καρέ.

Πριγκόζιν

Την περασμένη εβδομάδα, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας δημοσίευσαν σέλφι φωτογραφίες του Πριγκόζιν στις οποίες ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Πούτιν φοράει διάφορες μεταμφιέσεις, σε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως απόπειρα δυσφήμισής του. Οι εν λόγω φωτογραφίες φέρεται ότι τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορες χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και δείχνουν τον Γεβγκένι Πριγκόζιν να χρησιμοποιεί ψεύτικα γένια, περούκες και γυαλιά με χοντρό σκελετό.

Πριγκόζιν

Διαβάστε περισσότερα