Η γυναίκα που έκανε πρώτη φορά έρωτα ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει για το περιστατικό το οποίο συμπίπτει με όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο Δούκας του Σάσεξ. Η Sasha Walpole παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας συνευρέθηκαν ερωτικά σε ένα χωράφι λίγο καιρό αφότου είχε πιάσει δουλειά ως υπηρεσία στην κατοικία του τότε πρίγκιπα Καρόλου, στο Highgrove House.

Η 40χρονη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά, είπε ότι το σεξ ήταν «παθιασμένο και σπινθηροβόλο» αλλά μεταξύ δύο φίλων.

Μιλώντας στη Sun on Sunday, η κ. Walpole είπε ότι το συμβάν έλαβε χώρα στην πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2001 – κάτι που σημαίνει πως ο Χάρι ήταν 16 χρόνων. «Είμαι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του Χάρι», είπε. «Ήταν κυριολεκτικά σαν να μην τρέχει τίποτα μεταξύ δύο φίλων. Το σεξ ήταν παθιασμένο και σπινθηροβόλο γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε. Το ένα οδήγησε γρήγορα στο άλλο. Καταλήξαμε στο πάτωμα».

Η κ. Walpole, η οποία τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία χωματουργικών εργασιών, ισχυρίζεται ότι είχαν πιει αρκετά σφηνάκια τεκίλας εκείνη την ώρα, με την ομάδα ασφαλείας του πρίγκιπα Χάρι να ψάχνει να τον βρει.

«Αλλά ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν. Ήταν απλώς μια στιγμή πάθους, αυθόρμητη, άγρια, συναρπαστική. Προφανώς θα πρέπει να τον γούσταρα σε κάποιο επίπεδο, καθώς ήταν σπινθηροβόλος και γελαστός», ανέφερε.

 ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ.

Η κ. Walpole πρόσθεσε ότι σοκαρίστηκε που η προσωπική στιγμή τους αναφέρθηκε στο Spare, το βιβλίο που εξέδωσε ο Χάρι με τα απομνημονεύματά του. «Κανείς δεν με προειδοποίησε ότι η νύχτα θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο και ο Χάρι ή οι άνθρωποί του, θα μπορούσαν να με βρουν για να μου το πουν αν ήθελαν. Ζω μια ήρεμη ζωή δεν το προσκάλεσα αυτό» ανέφερε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σχετικά με τη συνάντηση, η κ. Walpole δήλωσε ότι οι δυο τους είχαν πιει στο Vine Tree Inn στο Norton του Wiltshire, όταν απομονώθηκαν κρυφά σε ένα χωράφι πίσω από το πάρκινγκ της παμπ.

Στα απομνημονεύματά του Spare, ο Χάρι γράφει για το πώς έχασε την παρθενιά του από μια μεγαλύτερη γυναίκα, που δεν κατονομάζει, στην ίδια ηλικία που αναφέρει η Walpole. Ισχυρίζεται ότι αυτό έλαβε χώρα σε ένα χωράφι πίσω από μια παμπ και ότι η γυναίκα του φέρθηκε σαν «νεαρό επιβήτορα».

Το βιβλίο περιγράφει πώς ένας από τους σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας, ο Marko, τον επισκέφθηκε όταν ήταν ακόμη μαθητής στο κολέγιο Eton στο Windsor και είπε στον πρίγκιπα ότι είχε σταλεί για να «ανακαλύψει την αλήθεια».

Ο Χάρι γράφει: «Υποψιάστηκα ότι αναφερόταν στην πρόσφατη απώλεια της παρθενιάς μου, ένα ταπεινωτικό επεισόδιο με μια μεγαλύτερη γυναίκα που μου φερόταν σαν νεαρό επιβήτορα. Την καβάλησα γρήγορα, και μετά μου έριξε μια ξυλιά στον κ@2ο και με έστειλε μακριά. Ένα από τα πολλά λάθη μου ήταν ότι το άφησα να συμβεί σε ένα χωράφι, ακριβώς πίσω από μια πολύ πολυσύχναστη παμπ. Αναμφίβολα κάποιος μας είχε δει».

Διαβάστε ακόμη: