Αποκαλύψαμε από την στήλη ότι στο Μέγαρο Μαξίμου υφίσταται σοβαρός προβληματισμός (εξετάζεται η αντικατάσταση του με τον νυν Γραμματέα του Κόμματος Γ. Στεργίου) για τα έργα και τις ημέρες του Χ. Σαχίνη στην ηγεσία της ΕΥΔΑΠ!

Ενός «τεχνοκράτη», που όπως αποδεικνύεται μέσα από αποκαλύψεις έγκυρου μέσου του Διαδικτύου, στηρίζεται μέχρι σήμερα, όχι στις ικανότητες του, αλλά στην παλαιά σχέση της συζύγου του με τον υπουργό Σπήλιο Λιβανό αλλά και τον πρωθυπουργό, με τους οποίους γνωρίζεται από τα χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών!

Οι οποίοι προφανώς επιδείκνυαν μια ανοχή, ευελπιστώντας ότι με το περιθώριο χρόνου που θα του παρείχαν ίσως κατάφερνε να διορθώσει τα κακώς κείμενα!

Αντί αυτού ωστόσο και ο πλέον καλοπροαίρετος παρατηρητής βλέπει τον διπλασιασμό των αμοιβών του ΔΣ, σε μια εποχή μάλιστα σοβαρής οικονομικής κρίσης με την κοινωνία εξουθενωμένη οικονομικά και σε απόγνωση!

Παρακολουθεί επίσης τα μερίσματα και την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους, μολονότι δεν υπάρχουν κέρδη, γεγονός που κάνει τον κερδοσκόπο Πόλσον που «πίεζε» την Alpha Bank με τα «μπαίνω – δεν μπαίνω» στην αύξηση, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

Σε λίγο όπως πάει η δουλειά, θα κάνει πλήρη απόσβεση της επένδυσης του…

Βλέπει ακόμη ο αντικειμενικός παρατηρητής, να μοιράζει μπόνους ο Σαχίνης στον εαυτό του και την παρέα του για συμφωνία για το νερό, που όχι μόνο δεν πέτυχε ο ίδιος, αλλά την πολέμησε!

Και στο τέλος, αντιλαμβάνεται και ο πιο αφελής, πόσο σαλάτα τα έκανε ο τεχνοκράτης μάνατζερ της ΕΥΔΑΠ, με τις παρεμβάσεις του στον διαγωνισμό της Ψυττάλειας (που προκάλεσαν την εμπλοκή του ΣτΕ το οποίο έδωσε και την τελική λύση), όπου πέραν των καθυστερήσεων και των παρατάσεων της υφιστάμενης σύμβασης μέσω των οποίων κερδισμένος ήταν ο εγκατεστημένος εργολάβος, (που πληρωνόταν χρυσάφι – σε παλαιές τιμές επί δύο χρόνια) προκύπτει σαφής ζημία για το Δημόσιο!

Στο διά ταύτα λοιπόν! Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που διαβάζω σε έγκυρα Μέσα του Διαδικτύου, τον Σαχίνη τον έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα ο Μπενίσης, (σύζυγος της γνωστής Δούρου – υπόθεση 101 νεκρών στο Μάτι), ενώ σήμερα διατηρείται στη θέση του, μολονότι αποτυχημένος, λόγω της σχέσης στα χρόνια του σχολείου, της συζύγου του με τον πρωθυπουργό και προβεβλημένο υπουργό!

Είναι έτσι; Ή απλώς ο ίδιος ο Σαχίνης επικαλείται τη σχέση της συζύγου του με τους πρώην συμμαθητές της προ αμνημονεύτων χρόνων, για να δείχνει ότι απολαμβάνει κυβερνητικής ασυλίας;

 

Ο Γ. Στεργίου στη θέση Σαχίνη στην ΕΥΔΑΠ;