Διαβάζω τις κατά παραγγελία αγιογραφίες για τον Σαχίνη και εκνευρίζομαι!

Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά πρέπει να διαθέτεις τεράστιο θράσος να προσπαθείς να πείσεις την αγορά ότι το έργο σου είναι επιτυχημένο, όταν ο βίος και η πολιτεία σου στην ΕΥΔΑΠ – και όχι μόνο- αποτελούν συνώνυμο της αποτυχημένης διαχείρισης και άσκησης μάνατζμεντ!

Μας λένε οι αγιογράφοι για τα επιχειρηματικά σχέδια και τις νέες σχέσεις με τους εργαζόμενους στους οποίους μάλιστα θα δοθεί bonus 1 εκατ. ευρώ επίτευξης στόχων!!!

Ποιον κοροϊδεύεις κύριε Σαχίνη; Που μας εμφανίζεσαι ως έχων ευαισθησία για το προσωπικό!!!

Εσύ δεν διπλασίασες τις αμοιβές του ΔΣ αμέσως μόλις ανέλαβες τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ;

Αντί να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα του Μπενίση, τον οποίο υπηρετούσες επί ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισες να διπλασιάσεις τον μισθό το δικό σου και των ομοτράπεζων στη διοίκηση της εταιρίας!

Σε μία εποχή βαθιάς κρίσης, με τον φορολογούμενο πολίτη εξαθλιωμένο και την κοινωνία σε απόγνωση…

Εσύ μολονότι πολεμούσες λυσσασμένα τη συμφωνία με το Δημόσιο για το νερό, μόλις έχασες τη μάχη, αντί να κρυφτείς ή να παραιτηθείς έσπευσες να δώσεις bonus στη διοίκηση που πέτυχε την ιστορική συμφωνία!!!!

Σε αυτούς που ήθελαν να την χαλάσουν δηλαδή, να μην γίνει! Και στο ΤΑΙΠΕΔ κάθονται και σε βλέπουν…

Όμως έρχεται το αρμόδιο υπουργείο σε λιγάκι και ο …αέρας θα αλλάξει!

Το ΣτΕ αποφάσισε, εν αναμονή της καθαρογραφής…

Εσύ, που διανέμεις μερίσματα χωρίς να έχεις κέρδη και επιστροφές κεφαλαίου!!!

Με ωφελημένο τον διεθνή κερδοσκόπο Πόλσον, τον οποίο προφανώς θέλεις να έχεις ικανοποιημένο, που όπως πάει η δουλειά σε λίγο καιρό θα έχει κάνει απόσβεση των χρημάτων που επένδυσε στην ΕΥΔΑΠ

Εσύ, που έχεις αποτύχει οικτρά στον διαγωνισμό της Ψυττάλειας, μια διαδικασία που κρατάει 4 χρόνια στην οποία ενέπλεξες το ΤΕΕ και τον πρόεδρο του Στασινό σε μια γνωμοδότηση εξωθεσμική, που βάσει των κειμένων διατάξεων κανείς δεν μπορεί να λάβει υπόψιν του, διότι το ΤΕΕ δεν νομοθετεί!!!

Εσύ, που μέσα από τις παλινωδίες με την Ψυττάλεια έχεις οδηγήσει την ΕΥΔΑΠ να πληρώνει διπλάσια επί σειρά ετών και με συνεχείς παρατάσεις τον εγκατεστημένο εργολάβο!!!

Εσύ, που έχεις προσλάβει νταραβεριτζήδες παλαιάς κοπής για να σου κάνουν τη δουλειά στα media και έχεις αναθέσει εργολαβία- συμβόλαιο  (η πιάτσα βοά για ανάθεση 150 χιλιάδων) σε διαπλεκόμενη διαφημιστική – εταιρία επικοινωνίας, δημοσιογράφου όλων των εποχών και όλων των καταστάσεων, που υποθέτω τον γνώριζες από την εποχή του Αλέξη με τον οποίο ήταν προνομιακός συνομιλητής, μολονότι σήμερα γλείφει από πάνω έως κάτω τον Κυριάκο!

Η αλήθεια κύριε Σαχίνη δεν αλλάζει, όσες αγιογραφίες και αν σου κάνουν τα προσφιλή σου media!

Οι συγκεκριμένοι φίλοι σου δεν φτάνουν για να ανατρέψουν ή να αλλοιώσουν την πραγματικότητα. Οπότε το πιθανότερο είναι να αλλάξεις εσύ… μόλις έρθει το πλήρωμα του χρόνου!

ΥΓ. Υποθέτω, μια και έχεις εμπιστοσύνη στο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ και το δείχνεις άλλωστε, ότι στην επιτροπή αξιολόγησης της απόδοσης του προσωπικού, θα τοποθετήσεις τα ίδια μέλη που συγκροτούσαν την Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού για την Ψυττάλεια, στα οποία επέδειξες μεγάλο σεβασμό…

Η Alpha Bank δεν είναι ΕΥΔΑΠ