Ευτυχώς που υπάρχει η ΕΥΔΑΠ και ο γνωστός κερδοσκόπος Πόλσον, (του οποίου τον τσαμπουκά έκοψε ο Β. Ψάλτης της Alpha bank στην αύξηση κεφαλαίου που εξελίσσεται) πραγματοποιεί απόσβεση των χρημάτων του μέσα από τη διανομή μερίσματος και επιστροφή κεφαλαίου!

Τώρα πως η ΕΥΔΑΠ μοιράζει μέρισμα χωρίς να έχει πραγματοποιήσει κέρδη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Και δεν λέω για την επιστροφή κεφαλαίου γιατί είναι κάτι που επί χρόνια έγινε συνήθεια!

Αυτά μόνο στην ΕΥΔΑΠ συμβαίνουν.

Η διοίκηση με το καλημέρα της ανάληψης καθηκόντων να διπλασιάζει τις αμοιβές της!

Να δίνει μπόνους στον εαυτό της για επίτευξη συμφωνίας με το κράτος όταν η διοίκηση της είχε σηκώσει μπαϊράκι και πολεμούσε ολοκληρωτικά τη συμφωνία που υπέγραψε και για την οποία επιβράβευσε εκ των υστέρων τα διοικητικά στελέχη της!!!

Μια διοίκηση που με τις παλινωδίες της στον διεθνή διαγωνισμό για την Ψυτάλλεια και την αυθαίρετη χρησιμοποίηση εξωθεσμικών παραγόντων, οδήγησε την διαδικασία σε αδιέξοδο και προφανή ζημιά της επιχείρησης που καταδεικνύεται από τις αλλεπάλληλες απευθείας αναθέσεις – παρατάσεις της υφιστάμενης σύμβασης διαχείρισης και επεξεργασίας των λυμάτων!

Πέραν πάσης αμφιβολίας η υπόθεση της ΕΥΔΑΠ ως έχει και ως εξελίσσεται πρέπει να λάβει ένα τέλος!

Ήδη το ΣτΕ έχει αποφανθεί και μένει να καθαρογραφεί η απόφαση, ότι η ΕΥΔΑΠ λόγω νερού που είναι δημόσιο αγαθό δεν πρέπει να υπάγεται στο ΤΑΙΠΕΔ αλλά στο αρμόδιο υπουργείο!

Είναι επομένως θέμα χρόνου να κλείσει ο κύκλος των Σαχίνηδων και Μπενίσηδων!

Να μπει ένας οριστικός φραγμός στο τελευταίο προπύργιο της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημόσιο βίο, όπου ακόμη και η επικοινωνιακή πολιτική έχει ανατεθεί σε προνομιακούς συνομιλητές της προηγούμενης κυβέρνησης και του πρώην πρωθυπουργού!

Και οι κακές γλώσσες λένε για συμβάσεις 150-200 χιλιάδων το χρόνο στους διαχρονικούς νταραβεριτζήδες!!!!