Με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που απορρέουν από το ίδιο μιντιακό κέντρο, ο περίφημος Σαχίνης της ΕΥΔΑΠ, γνωστό πρωτοπαλλίκαρο του Μπενίση (συζύγου της Δούρου που έμεινε στην ιστορία για την αποτελεσματικότητα της ως περιφερειάρχης στο Μάτι των 103 νεκρών) και των Συριζαίων στην επιχείρηση, προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει κλίμα και να σώσει το κεφάλι του!

Αντιλαμβανόμενος πως μετά τον ανασχηματισμό θα υπάρξουν αναδομήσεις και στους οργανισμούς του Δημοσίου. Και για την ΕΥΔΑΠ, για όποιον δεν το ξέρει ή δεν το έχει αντιληφθεί, μετά από σχετική απόφαση του ΣτΕ, οριστική και αμετάκλητη που καθαρογράφεται, ο έλεγχος της μεταφέρεται από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπ. Περιβάλλοντος και Υποδομών!

Οπότε τέλος στην ασυδοσία και την …ανεξαρτησία του δήθεν τεχνοκράτη μάνατζερ, τρομάρα του έτσι όπως τα έκανε, με τις πλάτες ή με την ένοχη ανοχή της τότε διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ.

Πρώτον, τα έκανε σαλάτα με τον διαγωνισμό με την Ψυττάλεια, για την έκβαση του οποίου και την ζημιά που υπέστη η ΕΥΔΑΠ φέρει μεγάλη ευθύνη, με μεγάλη κερδισμένη την εγκατεστημένη εργολαβία Άκτωρ – Αβαξ η οποία αφού επί δύο χρόνια με συνεχείς παρατάσεις της σύμβασης διαχειριζόταν την Ψυττάλεια σε παλιές υψηλές τιμές, λόγω εγκλωβισμού του σχετικού διαγωνισμού, στο τέλος παίρνει και τη δουλειά!!!

Δεύτερον, έχει ανοίξει φάμπρικα διανομής μερισμάτων, ακόμη και χωρίς κέρδη (!!!), καθώς και επιστροφών κεφαλαίου στους μετόχους, με αποτέλεσμα ο διεθνής κερδοσκόπος Πόλσον που προσφάτως εκβίαζε την Alpha bank με τα μπαίνω – δεν μπαίνω, ψηφίζω – δεν ψηφίζω στην αύξηση κεφαλαίου, να τρίβει τα χέρια του από τα αλλεπάλληλα δώρα του Σαχίνη καθώς στο τέλος της ημέρας μόνο από μερίσματα και επιστροφές κεφαλαίου θα έχει αποσβέσει την επένδυση του. Θα του έχει έρθει τσάμπα δηλαδή!

Τρίτον, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ΕΥΔΑΠ φρόντισε να διπλασιάσει τις ήδη υψηλές αμοιβές τις δικές του και του Διοικητικού συμβουλίου!

Χωρίς να συναισθανθεί την τεράστια οικονομική κρίση της κοινωνίας που προερχόταν από πολλά χρόνια βαθιάς ύφεσης και μνημονίων!

Αλλά και στη συνέχεια ο «διάδοχος του Μπενίση», έδωσε μπόνους στη διοίκηση λόγω της συμφωνίας με το δημόσιο για το νερό! Προσέξτε, έδωσε μπόνους για την επίτευξη μιας συμφωνίας την οποία πολέμησε, ήταν αντίθετος και ο ίδιος και το ΔΣ!!!

Τώρα, στις μέρες μας, έτσι όπως τα έκανε σε όλα τα επίπεδα ο Σαχίνης, μεθοδεύει κάθε μέρα υπέρ του δημοσιεύματα γλειψηματικά! Και έχει ενεργοποιήσει όλο τον μιντιακό – επικοινωνιακό του μηχανισμό!

Αλήθεια, ποιος θα μας πει πόσα λεφτά πληρώνει σε συμβούλους επικοινωνίας ο κ. Σαχίνης; Τι συμβόλαια υπάρχουν και σε ποιους;

Τι έχει να πει για το θέμα αυτό το Υπ. Υποδομών που θα είναι ο νέος αρμόδιος φορέας; Τι έχει να πει το Μέγαρο Μαξίμου;