Γίνεται τις τελευταίες μέρες λόγος πολύς σχετικά με το νέο πανάκριβο και υπερπολυτελές διαμέρισμα που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Μετς, που διαθέτει εντυπωσιακή θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, στύλους Ολυμπίου Διός και βλέπει πιάτο όλη την Αθήνα ως το Φάληρο και την θάλασσα του Σαρωνικού!

Το οποίο βρίσκεται σε μια επταόροφη «πολυκατοικία» υπερπολυτελών διαμερισμάτων, που ανακαινίσθηκε πριν ένα χρόνο και διαμορφώθηκε στην σημερινή luxury κατάσταση της, όπου παρέχει πλήθος υπηρεσιών στους μόνιμους και περιστασιακούς ενοικιαστές!

Το ζήτημα ωστόσο που απασχολεί την πιάτσα είναι: σε ποιον ανήκει η επταόροφη υπερπολυτελής πολυκατοικία όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκατέστησε το νέο του σπιτικό;

Λέγεται και γράφτηκε ότι ανήκει σε ένα fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Βεβαίως, για να ξέρετε η είδηση αυτή είναι μια από τις φανταστικές ιστορίες της Σεχραζάτ στις 1.000 και μία αραβικές νύχτες! Κοινώς Παραμύθια της Χαλιμάς!

Σας λέμε λοιπόν ότι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από το αραβικό fund είναι δύο: ο πρώτος είναι μικροεφοπλιστής, διαζευχθής με μέλος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με βαρύ όνομα!

Ο δεύτερος είναι γόνος πολύ μεγάλης παραδοσιακής οικογένειας, από τα παλαιά τζάκια, που μολονότι ο πατριάρχης της σήμερα είναι «κολλητός» του Κυρ. Μητσοτάκη, παλαιότερα η πασίγνωστη σύζυγος του είχε ανοίξει παρτίδες με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, δια μέσω των σχέσεων της με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου διαθέτει ερείσματα και επαφές με διάφορα «δημοκρατικά» – προοδευτικά συστήματα και ιδρύματα!

Άλλωστε και ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αμερική προέρχεται και διαθέτει προσόντα που πιθανόν είναι αρεστά στην μεγάλη οικογένεια…

Διαβάστε ακόμη: