search

AREA 51

Κουίζ #3: Ποια συμφωνία «ψήνεται» στην Αττική οδό; Για ανατροπές στις υφιστάμενες κοινοπραξίες και δημιουργία νέων ισορροπιών και συσχετισμών δυνάμεων κάνουν λόγο οι πληροφορίες!

Αληθεύει ότι η αποχώρηση μέλους ισχυρής κοινοπραξίας ανοίγει το παιχνίδι με αποτέλεσμα βασικός εταίρος της να έχει ξεκινήσει διαπραγματευτικές συζητήσεις με αλλά υποψήφια (ξένα και εγχώρια) σχήματα;

Ποια συμφωνία «ψήνεται» στην Αττική οδό

Ποια συμφωνία «ψήνεται» στην Αττική οδό;

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, με γνώση σε βάθος και εκ των έσω, ότι στα υποψήφια σχήματα που θα κατέβουν στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την σύμβαση παραχώρησης, κυοφορούνται μεγάλες αλλαγές που πιθανόν να ανατρέψουν υφιστάμενες ισορροπίες και συσχετισμούς δυνάμεων!

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένοι κύκλοι, το σχήμα που είχε διαμορφωθεί σε μία εκ των ισχυρών κοινοπραξιών η οποία θα αποτελούσε ένα εκ των «μεγάλων φαβορί», δεν …περπατάει, λόγω αποχώρησης μέλους αυτής!

Κατά συνέπεια, ακούγεται εντόνως στην αγορά ότι ο βασικός εταίρος αυτής έχει εισέλθει σε συζητήσεις με άλλες υφιστάμενες κοινοπραξίες προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό σε μία εξ αυτών! Λογικό και αναμενόμενο, βάσει της εξέλιξης των πραγμάτων!

Μολονότι οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι οι σχετικές συζητήσεις γίνονταν με κοινοπραξίες «ξένων παικτών», εσχάτως, μετά μάλιστα από «συγγενείς» μετοχικές μεταβιβάσεις στο Χρηματιστήριο, ακούγεται ότι συζητήσεις γίνονται (για το 10%) και με υποψήφιο σχήμα στο οποίο συμμετέχει ισχυρός Έλληνας παίκτης!!! Λέτε;

Διαβάστε ακόμη: