search

ΚΟΣΜΟΣ

Τα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2022, σύμφωνα με την Google

Google Shopping 100: Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις προϊόντων για το 2022

Google Shopping 100,

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να βρείτε το τέλειο δώρο και το Google Shopping 100, μια λίστα με τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην αναζήτηση της Google, μπορεί να σας βοηθήσει.

Ενώ τα κλασικά δώρα είναι ακόμα περιζήτητα −όπως για παράδειγμα η Monopoly− το Google Shopping 100 λειτουργεί σαν οδηγός που σας κρατά ενήμερους για τα πιο πρόσφατα trends σε προϊόντα που αυξάνονται σε δημοτικότητα, δίνοντάς σας ιδέες για δώρα.

Εάν αυτές οι τάσεις σας εμπνέουν, η Google μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές και σημεία πώλησης για τις αγορές σας. Είναι εύκολο να αναζητήσετε αυτό που ψάχνετε σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα και να συγκρίνετε τιμές. Σε περίπτωση που χάσατε την προθεσμία αποστολής, μπορείτε επίσης να μάθετε εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο σε κοντινά καταστήματα − κάνοντας ένα απλό κλικ στην καρτέλα «Αγορές».

Η καταχώρηση στα Top 100 χωρίζεται σε έξι κατηγορίες, ώστε να μπορείτε να δείτε τα κορυφαία προϊόντα σε κάθε τομέα.

Οι κατηγορίες αυτές είναι:

  • Σπίτι και Κήπος
  • Ένδυση και Αξεσουάρ
  • Video Games και Ηλεκτρονικά
  • Ομορφιά
  • Παιχνίδια και Χειροτεχνίες
  • Υγεία και Άσκηση

Κάθε προϊόν που εμφανίζεται περιλαμβάνει μια επισκόπηση από τα δεδομένα της χρονιάς, όπως και συνδέσμους για να ξεκινήσετε τις αγορές σας.

Μπορείτε, επίσης, να εξερευνήσετε τα προϊόντα ανά trend, έχοντας την ευκαιρία να δείτε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2022.

Αν ένα συγκεκριμένο προϊόν είναι ψηλά στις αναζητήσεις, θα μπορούσατε να το συμπεριλάβετε στις διαφημίσεις σας ή και να πάρετε ιδέες για μελλοντικές επιλογές.

Είναι μια ενδιαφέρουσα ανασκόπηση της χρονιάς και μια χρήσιμη ματιά για το τι θέλουν να αγοράσουν οι άνθρωποι, μετά την πανδημία.

Μερικά παραδείγματα: Στην κατηγορία των οικιακών προϊόντων και ειδών κήπου θα βρούμε υδροπονικές γλάστρες, βραστήρες και λάμπες μανιταριών. Στα είδη ένδυσης και αξεσουάρ θα δούμε τα κοσμήματα να έχουν εκτοξευθεί, ενώ πολύς κόσμος έψαξε για μπότες, σκουφάκια και ισοθερμικές φόρμες. Στις ηλεκτρονικές συσκευές οι υπολογιστές, τα VRsets και τα smart watches κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Στην κατηγορία ομορφιά έχουμε από eyeliners και μάσκες νυκτός μέχρι πιστολάκια ταξιδιού, μαγνητικές βλεφαρίδες και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Τα παιχνίδια που αναζητηθήκαν περισσότερο ήταν τα τρίκυκλα και τα set κατασκευής κεριών, ενώ στο fitness κομμάτι αρκετοί αναζήτησαν τραμπολίνα, ηλεκτρικά ποδήλατα και διάδρομους γυμναστικής για τα κατοικίδιά τους.

Η Google αποκαλύπτει τα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις για το φετινό Black Friday

Με το ντεμπούτο της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εκτοξεύθηκαν οι αναζητήσεις για ποδοσφαιρικές φανέλες. Η σημαία της Βραζιλίας ήταν ο μεγάλος πρωταθλητής όσον αφορά το αντικείμενο με τις περισσότερες αναζητήσεις −και όσο η ομάδα θα προχωράει στην παγκόσμια διοργάνωση, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι πωλήσεις σχετικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την Google, η προηγούμενη ημέρα της Black Friday, είδε την μπλε παραλλαγή της φανέλας της βραζιλιάνικης ομάδας να είναι το προϊόν με τα περισσότερα κλικ, ακολουθούμενη από την κίτρινη.

Πολλοί άνθρωποι αναζήτησαν επίσης iPhones, Smart τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές.

Όσον αφορά στις αναζητήσεις για το Halloween, στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι στολές Μάγισσας, Spiderman, Δεινόσαυρος και χαρακτήρες από τη σειρά του Netflix, «Stranger Things».

Η Google, μάλιστα, έχει ανεβάσει και έναν interactive χάρτη των ΗΠΑ που μπορεί κανείς να δει ποια στολή τρεντάρει σε κάθε πολιτεία.

Τα War Rooms της Google επιστρέφουν στη δράση

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, η Google άνοιξε ξανά τα War Rooms της − ειδικά δωμάτια που αναπτύχθηκαν για να υποστηρίζουν τους καταστηματάρχες σε πραγματικό χρόνο ώστε να επιτύχουν περισσότερες πωλήσεις. Ειδικοί στο Marketing και σε θέματα πωλήσεων ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν εταιρίες όλων των μεγεθών.

Εκτός από την παρακολούθηση των trends, οι λίστες με τα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι εταιρίες να μπορούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμη: