search

ΣΠΟΡ

Κεν Μπλοκ: Νεκρός ο διάσημος οδηγός σε δυστύχημα με snowmobile

Ο διάσημος οδηγός αγώνων έχασε τη ζωή του σε ηλικία 55 ετών, μετά από δυστύχημα με snowmobile στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Κεν Μπλοκ: Νεκρός ο διάσημος οδηγός σε δυστύχημα με snowmobile

Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με το θάνατο του Κεν Μπλοκ.

Ο 55χρονος Αμερικανός οδηγός αγώνων και κασκαντέρ έχασε τη ζωή του στη Γιούτα, όταν ανετράπη το snowmobile που οδηγούσε και τον καταπλάκωσε.

Ο Μπλοκ είχε γίνει διάσημος από τη σειρά βίντεο Gymkhana, όπου έκανε απίστευτα κόλπα με βελτιωμένα αυτοκίνητα.

Από τον Οκτώβριο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με την Audi προκειμένου να δημιουργεί βίντεο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γερμανικής μάρκας. Για μερικά χρόνια είχε ασχοληθεί και με τους αγώνες ράλι, περισσότερο στο Rallycross και λιγότερο στο WRC.

Ο 55χρονος άνδρας είχε μεγάλη καριέρα σε αγώνες αυτοκινήτου συμμετέχοντας σε αγώνες του WRC (έτρεξε σε οκτώ διαφορετικές σεζόν), του motocross, διάφορα άλλα ράλι, skateboarding και snowboarding ζώντας στα… άκρα.

Πέρα από ένας ταλαντούχος οδηγός, ο εκλιπών ήταν και ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας έχοντας δημιουργήσει την μάρκα skate DC Shoes και την Hoonigan και δημιούργησε πολλά βίντεο αγώνων που έγιναν viral χάρη και στο έξυπνο μάρκετινγκ. Παράλληλα είχε συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες για video games.

Όπως είχε αναφέρει στα social media, βρισκόταν τις ημέρες των εορτών στο ράντσο του στη Γιούτα, διασκεδάζοντας στο χιόνι με snowmobile και άλλα οχήματα.

Ο Κεν Μπλοκ άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η εταιρεία του Hoonigan.

Διαβάστε ακόμη: