Νεκρός από πυρά, κατά τη διάρκεια ληστείας, έπεσε ο ράπερ PnB Rock.

Ο ράπερ πυροβολήθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ληστείας σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, το απόγευμα της Δευτέρας, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στους LA Times.

PnB Rock: Νεκρός από πυροβολισμούς σε εστιατόριο του Λος Άντζελες ο ράπερ

Ο 30χρονος PnB Rock, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ρακίμ Άλεν, βρισκόταν στο εστιατόριο με τη σύντροφό του.

Η αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Kelly Muniz, είπε στην εφημερίδα ότι ο ύποπτος έβγαλε ένα όπλο μέσα στο εστιατόριο και ζήτησε από το θύμα το πορτοφόλι και τα κοσμήματα του.

«Πυροβόλησε τον ράπερ και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και στη συνέχεια έφυγε από το πάρκινγκ», φέρεται να είπε η Muniz.

Στη συνέχεια, ο PnB Rock διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σύντροφός του, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία μαζί του από το εστιατόριο, ωστόσο, μετά το αιματηρό συμβάν η ανάρτηση διαγράφηκε.

 

Οι Αρχές του Λος Άντζελες αναζητούν τον δράστη και εξετάζουν βίντεο ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου προκειμένου να τον αναγνωρίσουν. Ελέγχουν επίσης τις γύρω επιχειρήσεις για να διαπιστώσουν εάν τα συστήματα ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του.

PnB Rock: Νεκρός από πυροβολισμούς σε εστιατόριο του Λος Άντζελες ο ράπερ

Ποιος ήταν ο ράπερ PnB Rock

Ο PnB Rock μετακόμισε από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, αφού υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic Records, μετά το ντεμπούτο mixtape του το 2014.

Το καλλιτεχνικό του όνομα παραπέμπει σε μια γωνιά του δρόμου στη γειτονιά της Φιλαδέλφειας όπου μεγάλωσε, την Pastorius and Baynton.

Ο PnB Rock πραγματοποίησε συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ραπ αλλά και του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως οι Ed Sheeran, Chance the Rapper, Wiz Khalifa, 2 Chainz, Kodak Black, Young Thug και A Boogie wit da Hoodie.

Εκτός από τα πολυάριθμα mixtapes του, ο PnB Rock κυκλοφόρησε δύο στούντιο άλμπουμ: το «Catch These Vibes» του 2017 και το «TrapStar Turnt PopStar» του 2019.

 

Διαβάστε ακόμη: