Θλίψη στο χώρο του αθλητισμού και τον πολεμικών τεχνών σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ηλία Θεοδώρου, καθώς ο πρώην αθλητής του MMA, «έφυγε» σε ηλικία 34 ετών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ο MMAer από τον Καναδά που ήταν ελληνικής καταγωγής, έδωσε αθόρυβα τη «μάχη» με την επάρατη νόσο, δίχως να έχει μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το μεγάλο αφεντικό του UFC, Ντάνα Γουάιτ, με «ιστορία» στο Instagram έγραψε «RIP, Elias Theodorou», ενώ η Σάνον Ναπ, Πρόεδρος του Invicta Fighting Championships δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας πως «ήσουν μία τόσο όμορφη ψυχή.

Πάντα τόσο ευγενικός, ένα τόσο λαμπερό φως σε αυτόν τον κόσμο. Αυτά τα νέα είναι καταστροφικά. Θα λείψεις πολύ, αλλά ποτέ δε θα σε ξεχάσουμε. Πέτα ψηλά, Ηλία».

Ο Ηλίας Θεοδώρου είχε καταφέρει να «αναρριχηθεί» στη ναυαρχίδα του χώρου, παίζοντας στο UFC. Επαγγελματικά, μέτρησε 22 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 11 στο UFC από τους οποίους κέρδισε του 8, πριν αποχωρήσει το 2019, όταν και έληξε η συνεργασία του με τον Ντάνα Γουάιτ.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του δραστηριότητας ήταν υπέρμαχος της χρήσης θεραπευτικής κάνναβης, ενώ ο τελευταίος του αγώνας ήταν με τον Μπράιαν Μπέικερ, τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμη: