Ο Τσέχος αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, θα «χάσει» το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς το κάταγμα που υπέστη στα πλευρά στο παινίδι ενάντια στην ΑΕΚ, θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις με πέντε εβδομάδες.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία σοβαρή απώλεια για τους «κίτρινους», στη «μάχη» για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξάλλου, οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα (10/04) θεραπεία.

Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Η ενημέρωση του Άρη:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, προπόνηση ειδικής αντοχής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα θεραπεία. Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στη χθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες. Αύριο, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (12/04), στο “Δασυγένειο”.

Γιάκουμπ Μπράμπετς

Ο Άρης και ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Ξυλούρης, ευχαριστούν τον Ανδρέα Πισκοπάκη, ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε ο Γιακούμπ Μπράμπετς να υποβληθεί αμέσως σε εξετάσεις, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του».

Ο Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης Kappa

Διαβάστε ακόμη: