Οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν ότι… αλλάζουν στιλ, καθώς προχώρησαν σε συμφωνία με την αθλητική εταιρεία Kappa, για τα επόμενα τρία έτη.

Η συμφωνία του Άρη με την Kappa δεν αφορά μόνο τις εμφανίσεις της επαγγελματικής ομάδας, αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου. «Ο Άρης ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ιστορική αθλητική εταιρεία Kappa, το σήμα της οποίας διαχειρίζεται για την Ελλάδα και την Κύπρο η “Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ”, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Kappa σχεδιάζει custοm εμφανίσεις για τον Άρη για πρώτη φορά, με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών και τρεις για τον τερματοφύλακα, καθώς επίσης και συλλογή προπονητικών ειδών ταξιδιού και αξεσουάρ, αποκλειστικά σχεδιασμένα και εμπνευσμένα από τα χρώματα και την ιστορία της ομάδας μας.

Η νέα συλλογή ενσωματώνει σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβαδίζουν με τα σύγχρονα δεδομένα της βιομηχανίας των ρούχων. Η συλλογή, αλλά και οι εμφανίσεις, που θα δημιουργήσει η Kappa για τον Άρη, ξεχωρίζουν για την ομοιομορφία μεταξύ της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής (Κ19, Κ17 και K15).

Η νέα φανέλα και όλα τα προϊόντα της συλλογής θα είναι διαθέσιμα στη μπουτίκ, καθώς και μέσα από το ισχυρό δίκτυο των 130 καταστημάτων Admiral, που διατηρεί η “Διεθνής Αθλητική ΜΕΠΕ”, πανελλαδικά», τονίσθηκε στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων. Σημειώνεται ότι ο Άρης δε θα φορέσει εμφανίσεις της Kappa για πρώτη φορά, καθώς το ίδιο είχε πράξει και την αγωνιστική περίοδο 1995 – 1996.

Διαβάστε ακόμη: