Εντάσεις σημειώθηκαν με τους Πολωνούς διαιτητές του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, αφού πρωταγωνίστησαν, όντας μεθυσμένοι σε επεισόδιο που έγινε με άλλους συνταξιδιώτες τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παραμένουν άφαντοι.

Απίστευτες καταστάσεις έλαβαν χώρα στο αεροδρόμιο με πρωταγωνιστές τους Πολωνούς διαιτητές, οι οποίοι προπηλάκισαν ταξιδιώτες, με τον πρώτο ρέφερι του αγώνα μάλιστα να φτύνει έναν εξ’ αυτών. Μέχρι στιγμής οι διαιτητές παραμένουν άφαντοι όπως επιβεβαιώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν η διαιτητική ομάδα ταξίδευε για την Ελλάδα και το «Ελ.Βενιζέλος». Κατά τη διάρκεια της πτήσης τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους. Οι τέσσερις διαιτητές, ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας τρομερά πράγματα μεταξύ τους ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Κάποιες Έλληνες που καταλάβαιναν την γλώσσα τους μίλησαν κάποια στιγμή και τους είπαν ότι «γνωρίζουμε την γλώσσα και καταλαβαίνουμε τι λέτε» κι εκείνοι τους επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα, το επεισόδιο έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς διαιτητές κι έναν πατέρα με τον γιό του. Μάλιστα, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που οι ρέφερι του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, τους περίμεναν μετά στην φυσούνα και τους προπηλάκισαν με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Θέμα αναβολής του αγώνα βέβαια δεν υφίσταται, ωστόσο ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, έχει αποφασίσει στην άμεση αντικατάστασή της τοποθετώντας Ελληνες διαιτητές για το εν λόγω ματς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 1. Πρόκειται για μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και πλέον απομένει μόνο να μάθουμε ποιοι τελικά θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

Διαβάστε περισσότερα