O Μπραντ Πιτ προσκάλεσε τον φίλο του Τζορτζ Κλούνεϊ και το προσωπικό του περιοδικού GQ στο γαλλικό οινοποιείο του για μια φωτογράφιση εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την Αντζελίνα Τζολί για το chateau.

Ο 60χρονος Πιτ και ο 63χρονος Κλούνεϊ συναντιούνται ξανά στην επερχόμενη ταινία «Wolfs» και οι συμπρωταγωνιστές ανοίγονται για τη μακροχρόνια φιλία τους στο νέο εξώφυλλο για το τεύχος Σεπτεμβρίου του GQ.

Η συνέντευξη και η συνοδευτική φωτογράφιση πραγματοποιήθηκαν στο Chateau Miraval, την τεράστια έπαυλη στο Κόρενς της Γαλλίας, όπου ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια τον Αύγουστο του 2014. Το συγκεκριμένο οινοποιείο βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης μεταξύ των πρώην, αφότου η Τζολί πούλησε το μισό μερίδιό της το 2021.

Γείτονες ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Από την άλλη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ αγόρασαν ένα σπίτι κοντά στο chateau Miraval πριν από τρία χρόνια. Όπως περιγράφει το αφιέρωμα του GQ, ο Κλούνεϊ εμφανίστηκε στη συνέντευξη με μια μαύρη Mercedes convertible και δήλωσε: «Κυριολεκτικά, μόλις οδήγησα από το σπίτι μου. Βρίσκομαι εκεί εδώ και δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει ποτέ εδώ. Είναι εννέα λεπτά!».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Πιτ έδειξε τον αμπελώνα και το κτήμα , σύμφωνα με το GQ, λέγοντας: «Πραγματικά προσπαθώ να απολαμβάνω τους ανθρώπους που αγαπώ και απλά να ζω. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην ακουστεί κλισέ αυτό, αλλά απλά ο αέρας είναι φρέσκος και το γρασίδι είναι πράσινο και έχω γίνει κάπως αυτός ο τύπος».

Το εντυπωσιακό chateau Miraval του Μπραντ Πιτ

Το GQ μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης που δείχνει περισσότερα από το τεράστιο chateau. Μάλιστα, κάποια στιγμή η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ, φτάνει στη φωτογράφιση και συγχαίρει τον Μπραντ Πιτ για την «καταληκτική ιδιοκτησία του: «Τα παιδιά έλεγαν: ‘Όλο αυτό είναι ένα σπίτι;».

Σε αυτό, ο Μπραντ Πιτ απάντησε στα 7χρονα δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα: «Σας αρέσουν τα ζώα; Έχουμε ένα σωρό ζώα εκεί πέρα που χρειάζονται τάισμα (μεταξύ των οποίων γαϊδουράκια, κουνελάκια και μίνι άλογα)».

Tι είπαν για τη φιλία τους: «Καλύπτει τα νώτα μου κι εγώ τα δικά του»

Οι διάσημοι ηθοποιοί μίλησαν στη συνέντευξη για την μακροχρόνια φιλία τους, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να λέει: «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Και είναι διασκεδαστικό γιατί τσεκάρουμε επίσης ο ένας τον άλλον κάθε τόσο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Τα πράγματα περιπλέκονται στη ζωή και πρέπει πάντα να βεβαιώνεσαι πως όλοι είναι καλά».

Ο Μπραντ Πιτ στη συνέχεια, επαίνεσε τον φίλο του ως «ίσως τον καλύτερο στην κατανόηση, στο να βλέπει τη σκακιέρα και τις πιθανές κινήσεις. «Έχω καλέσει τον Τζορτζ σε πολλές περιπτώσεις όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας πως ο Κλούνεϊ «θα καταλάβει κάτι που κανείς άλλος δεν θα καταλάβει, για το οποίο δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε». «Υπάρχει μια παρηγοριά σε αυτό» πρόσθεσε.

Ο Πιτ δήλωσε επίσης στο περιοδικό πως «γνωρίζει τον Κλούνεϊ από τη δεκαετία του ‘90» και ότι «έχουν περάσει τόσα πολλά από τη ζωή σε αυτό το σημείο και τόσες πολλές ανατροπές και καμπύλες και στροφές». «Ξέρω ότι με καλύπτει. Κι εγώ τον καλύπτω» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: