Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, με δήλωσή του στο αμερικανικό CNN, τόνισε ότι υποστηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την ηγεσία του κόμματος των Δημοκρατικών και τη μάχη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής των Δημοκρατικών δήλωσε ειδικότερα: «με ενθουσιασμό κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Κάμαλα Χάρις στην ιστορική εκστρατεία της για την κορυφή».

Εξήρε, την ίδια στιγμή, τον Τζο Μπάιντεν για την απόφασή του να αποχωρήσει, σημειώνοντας ότι επέδειξε ουσιαστικό πνεύμα ηγεσίας.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει τη μάχη γράφοντας ότι ο μόνος αγώνας που δεν μπορεί να κερδίσει ο τελευταίος είναι εκείνος με τον χρόνο.

Ο ηθοποιός είχε γράψει στους New York Times, ειδικότερα, ότι ήταν δύσκολο να το πει, αλλά ότι ο Μπάιντεν που συνάντησε πριν λίγο καιρό δεν ήταν ο ίδιος με το 2010 ή το 2020.

«Ήταν ο άνδρας που είδαμε στο ντιμπέιτ» έγραψε ειδικότερα, αναφερόμενος στην κακή επίδοσή του στη μονομαχία του Ιουνίου ενάντια στον Τραμπ.

Διαβάστε ακόμη: