Έχουν ξεσαλώσει τα εξαπτέρυγα των Μπακοκαυμενάκηδων με αφορμή την αύξηση κεφαλαίου και την …πρεμούρα τους να οδηγηθεί η μετοχή άνω των δύο ευρώ και να προκαλέσουν παράλληλα δημόσια πρόταση από τους Ολλανδούς για να …ξεφορτωθούν τις μετοχές και να την κοπανήσουν με ελαφρά πηδηματάκια από τον Ελλάκτωρα!

Μας ζάλισαν με την συμμετοχή των «εφοπλιστών» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) στην αύξηση κεφαλαίου λες και οι Μπακοκαυμενάκηδες με την τεράστια εμπειρία από το τράνζιτ πετρέλαιο στα Εμιράτα και το σπάσιμο του εμπάργκο στην Βενεζουέλα του Μαδούρο είναι τίποτε χαϊβάνια και δεν θα μπαίνανε στα 0,9 ευρώ!!!

Έκαναν είδηση δηλαδή το αυτονόητο, που δεν ήταν άλλο από την αναγκαστική τους συμμετοχή για να μη μειώσουν τη μετοχική τους θέση, πρώτον λόγω τιμής και δεύτερον για να ενισχύσουν την διαπραγματευτική τους δυνατότητα προκειμένου να εξαναγκάσουν την Reggenborgh σε δεύτερο χρόνο να εξαγοράσει τις μετοχές τους σε τιμή μάλιστα που την προσδιορίζουν μέσα από τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα και η οποία κινείται μεταξύ 2-2,5 ευρώ ανά μετοχή!

Τόσα τους λείπουν! Η’ αλλιώς με τόσα βγαίνει ο λογαριασμός!

Γιατί μπορεί πράγματι να μην είναι μπροστινοί ούτε του Σάκη ούτε του Εξάρχου, του …Λώρενς της Αραβίας που τους ανακάλυψε στα Εμιράτα και τους εμφάνισε ως λευκούς ιππότες!

Ωστόσο είναι προφανές και προκύπτει μέσα και από την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, πως στην ουσία αποτελούν μπροστινούς της Farallon με την οποία πέραν πάσης αμφιβολίας διέπονται από συμβατική μετοχική σχέση!

Και με γεγονός ότι ο Εξάρχου είναι ακόμη ο κατευθυντήριος νους των ενεργειών των αμερικανών στην υπόθεση του Ελλάκτωρα, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι ο περίφημος …Λώρενς συνιστά και τον καθοδηγητή των ενεργειών των Αρκάδων «εφοπλιστών» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) που νόμισαν πως το Χρηματιστήριο είναι σαν το ποδόσφαιρο!

Μόνο που δεν συνειδητοποίησαν ότι η ιστορική κατασκευαστική, και όχι μόνο, εταιρία δεν είναι Αστέρας Τρίπολης να παίζει στα μέσα και κάτω του βαθμολογικού πίνακα και να μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Γιατί το να κάνεις πρωταθλητισμό είναι μια υπόθεση που δεν την γνωρίζουν, ούτε πρόκειται ποτέ να την μάθουν οι Μπακοκαυμενάκηδες, όσους Αμερικανούς κι αν έχουν πίσω τους, ιδίως μάλιστα όταν τις κινήσεις τους κατευθύνουν αλαζόνες «τεχνοκράτες» (γιατί τους αναζητούν οι Άραβες άραγε;) και χολερικοί των media!

Yπερκάλυψη 2,2 φορές του ποσού των 120,5 εκατ. ευρώ η ΑΜΚ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ