Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας στο Open, επιχείρησε να υποβαθμίσει τον αντίκτυπο από την αποχώρηση της νεολαίας του κόμματος, λέγοντας ότι «το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό» και ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία».

Ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα».

Μάλιστα, έκανε λόγο για «παθογένεια», σημειώνοντας ότι «δεν είχαμε γείωση στην φοιτητική κοινότητα και στη γείωση στον συνδικαλισμό».

«Αυτό που λέμε τώρα είναι ότι ξεκινά ένας νέος πολιτικός χρόνος, έχει μηδενίσει ο χρόνος. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς, αλλά τώρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να κάνουμε πολιτική», πρόσθεσε ο Πέτρος Παππάς.

Ακόμη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να δείξει ότι παρά τις αποχωρήσεις υπάρχει εισροή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza γιανα συμμετέχουν στα think tank και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πολιτική».

Τέλος, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Παππάς είπε ότι «παραμένει εγγυητής της ενότητας, τον πόνεσε υποθέτω πολύ η αποχώρηση στελεχών που ανέδειξε».

Διαβάστε ακόμη: