Για το θέμα των κιλών και πώς σχολιάστηκε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές ασχολήθηκαν το πρωί της Κυριακής μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι!». Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τους παχύσαρκους ανθρώπους.

«Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Μαίρη Συνατσάκη, δηλαδή προσυπογράφω τα πάντα, το έθεσε τόσο ωραία και τόσο σωστά και to the point και σε σχέση με το πώς εκφράζουμε τη γνώμη μας και την άποψή μας για τους άλλους ανθρώπους και όσα αφορούν στην εικόνα τους αλλά και σε σχέση με τον πολιτικά ορθό. Όπως και με τον Βαγγέλη Περρή και τη Φωτεινή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά ώρες-ώρες ο Γιώργος πως δηλαδή, προσπαθώ να καταλάβω αν όλη αυτή τη λογική την έχει μέσα στο μυαλό του, έτσι δηλαδή λειτουργεί το μυαλό του, η σκέψη του ή δεν ξέρω προσπαθεί να στηρίξει τέτοια επιχειρήματα. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που επιμένει με αυτό τον τρόπο και ειρωνεύεται έτσι το πολιτικά ορθό, λέγοντας «Τότε βέβαια δεν είχε πολιτικά ορθό». Αυτό είναι το πρόβλημα όμως. Κάποτε έδερναν και τα παιδιά στο σχολείο. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό είναι η εξέλιξη, ενσυναίσθηση. Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να ονομάζεται αγάπη» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δηλαδή θεωρούμε πραγματικά, πιστεύει κανένας ότι ο άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά, σε παθολογικό βαθμό, που είναι παχύσαρκος, δεν το γνωρίζει; Περιμένει κάποιον άνθρωπο, με αγάπη να έρθει και να του το πει; Και να πει «καλά που μου το πες, δεν το έχω προσέξει. Κάτσε τώρα να προσέξω τη διατροφή μου, για να μην έχω προβλήματα υγείας». Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; Όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε αυτό το σημείο είναι να του δώσεις την αγάπη και την απόλυτη αποδοχή για να μπορέσει να βρει τη δύναμη, να σταθεί στα πόδια του και να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αν θεωρείς ότι δεν το κάνει ήδη» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμη: