Εκτός από την Υρώ Μανέ, το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε και ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης. Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Λαγούτης, μίλησε για τον ρόλο του στο «Έτερος Εγώ», την γνωριμία του με τον Σωτήρη Τσαφούλια τον δημιουργό της σειράς, αλλά και την  απεξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια.

Η γνωριμία με τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Βαριόμουν να πάω στην πρεμιέρα της ταινίας του Τσαφούλια. Δεν ήξερα τι ήταν, είχα λάβει την πρόσκληση και βαριόμουν. Με έπεισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου να πάμε στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ. Όταν πήγαμε της λέω «καλά με έφερες να δω ελληνικό αστυνομικό»; Μου λέει πρόσεξε τι λες γιατί κάθεται δίπλα σου ο σκηνοθέτης. Της λέω δεν με νοιάζει και κάθισα βαριεστημένος να το δω. Ξεκινάει η ταινία και σε 5 λεπτά παθαίνω σοκ. Στο τέλος είπα στον Τσαφούλια «Δεν με ξέρεις αλλά ό,τι κάνεις εγώ έρχομαι για ένα πέρασμα, να κάνω τον κομπάρσο». Και σε δυο χρόνια με πήρε τηλέφωνο» είπε ο Πέτρος Λαγούτης σχετικά με την γνωριμία του με τον δημιουργό της σειράς στην οποία παίζει.

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια και η απεξάρτηση 26 μήνες

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια και η απεξάρτηση

Ο Πέτρος Λαγούτης στη συνέχεια της συζήτησής του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν δίστασε να αναφερθεί και στον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια αλλά και την «μάχη» που έδωσε για να απεξαρτηθεί.

«Κάθε χρόνο γιορτάζω δύο φορές. Έχω δύο γενέθλια γιατί έχω ξαναγεννηθεί. Ξαναγεννήθηκα τη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να το θέλει και να είναι έτοιμος να το κάνει. Για να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό πρέπει να αλλάξεις και άλλα πράγματα μέσα σου. Μου πήρε 26 μήνες για να απεξαρτηθώ. Το παλεύεις και ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο. Θα υποφέρεις αλλάζοντας πράγματα που έχεις μάθει λάθος. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα. Έρχονται ασταμάτητα σα να σε βλέπει μια ανώτερη δύναμη και να σε επιβραβεύει. Θέλει υπομονή» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.